Chanel

Boring Upppdate-
 
 
Fick besök av H.enrik som hjälper mig komma till skooott med vissa ting, måste säga det igen, vete faaan vart man hade varit idag utan H.enrik, bääästa H.enrikoooo Hahaha, Jag må ibland tycka att han är så lugn och torr men han är så in i helvete vettig, den vettigaste av dem vettigaste på så många sätt !   Taack H.enrik för att du finns i vårat liv, framförallt i min sons liv, världen bästa gudfar till min son ! 
 
Övrig Så känns det som att hösten är utanför dörren, det är Sååå mysigt med den här regnovädret, jag älskar regn, inte när jag är ute och har 100 ärenden men inomhus och att bara ställa mig vid fönstret och titta ut och se hur regnet duggar mot fönstret, hur trädet utanför blåster i ett med vinden och höra vindens sus , det är kanske det bästa jag vet, och det gjorde jag innan när vi kom hem efter att ha besökt grabbens sommarförskola.. En riktig tråkig förskola på ett lite sämre ställe, riktigt drygt men det handlar om 4 veckor och förhoppningsvis kommer det fler från hans förskola.. kände ingen bra känsla där alls, dock har han med sig 2 fröknar från hans nuvarande som kommer vara med där i sommar.. Måste föräldern jobba så måste man, ingen semester för våra del,  känns just nu inte så jobbigt , förra året hade vi verkligen The summer Of Our Life nästan så det lever man på lääänge.. underbar sommar det var förra året när vi verkklgien tog vara på varje dag och dessutom ledig varje dag i ett par 3 månader.. det säger sig själv, det är heeeelt lugnt att jobbba i sommar, hade bara känts ännu btätre om grabben fick en bättre sommarförskola än denna... Mne men det får gå! 
Imorgon är det ju som sagt studiedag på grabbens förskola så vi är lediga, vet inte riktigt vad vi ska göra, jag känner mig riktigt uuuurk, tjock i halsen, fryser som fan, migränhuvudvärk och öm i hela kroppen, känner verkligen att det är bara tidsfråga innan man blir jättesjuk, hoppas det slår ut över helgen så man hinner friskna till på måndga igen... Grabben hostar en hel del oxå och snuvig, så vi hoppas ingen blir allt för sjuk nu bara ! Men Lugn helg är vad som väntar oss ... And I Can´t Wait--   Lugn helg med regn och matlagning , Mysfaktor!