Chanel

Jen Numero Uno!
KATEGORI: NOSTALGI-MUSIC
----------------- 
 
Vilken låt är det som kommer på första plats av MINA favoriter från Jennifer??
 
jaaa, Det är ingen annan än denna, "Aint It Funny! 
Varför denna hamnar på förstaplatsen är för att jag tror jag fortfarande minns det som igår första gången jag hörde den på radio för att sedan se den på MTV... Jag bodde i Sthlm och efter att ha lyssnat på denna åkte jag och mitt tjejgäng till Heron City där vi skulle spendera hela dagen, och jag spenderade HALVA DAGEN åt att tvinga ALLA att leta efter "samma" topp som Jen har på sig i videon HAHAHAHA, inget speciellt med den toppen egentligen men jag hade börjat tränat hårt på den här dansen som hon kör i videon och jag var illa tvungen att ha samma topp annars kommer världen sluta fungera hahaa (syftar på toppen hon har när  hon dansar i ringen med killen  med tygkjol eller liknande),  Och vad tror ni? efter flera timmars sökande SÅ hittade jag typ exakt samma topp fast den var vit, vilket jag älskade ännu mer, efter att ha hittat toppen gick jag runt och dansade som hon gör i ringen, kan fortfaande de där klapparna, stegen, rumpan rörelserna, det var ju lika viktigt att få till det så nära kopia som möjligt på dansen annars var det ju intte värt nått hahah,, speciellt rörelserna och stegen när hon dansar själv för han i mitten, den går jag runt och dansar på fortfande än idag ahaa ..

Den toppen iaf  var sen som gud för mig under en lång period när jag dansade och framförallt stod på scen, jag ÄLSKADE den på mig och jag vet inte hur ofta jag fick frågan av andra dansare i min dansgrupp var jag köpt toppen, FAR OCH FLYG blev typ mitt svar HAHAHAH, ingen skulle ha den, baaaara jag ahhaha. idag undrar jag, VAD FAAAAN var det som var så speciellt med låten, videon och dansen ? nått var det som fångade mitt intresse så direkt och jag kom alltid att älska den här låten lika mkt som jag älskar videon och så självklart toppen! ;)
Bara glada minnen med den här låten så Sjävklart hamnar den på plats 1 ..
Kul med en minnesresa med Jennifers låter som en gång i tiden var mina abosluta faovriter.. 
Idag förstår jag  fortfarande varför jag var total besatt av denna, måste nog varit den hippia stilen ute i öknen med blomma i håret och dans i benet  :=)
Njut av denna så skall jag skriva ihop ett inlägg nu snart om GÅRKVällen
Vi kom precis hem efter en trevlig dag och mat ute sen med Sandra 
 
Nästa Vecka kanske jag kör en ny nostagie vecka med en ny artist! 
-------------------------
 
It seemed to be like the perfect thing for you and me
It's so ironic you're what I had pictured you to be
But there are facts in our lives
We can never change
Just tell me that you understand and you feel the same
This perfect romance that I've created in my mind
I'd live a thousand lives
Each one with you right by my side
But yet we find ourselves in a less than perfect circumstance
And so it seems like we'll never have the chance