Chanel

Wonderfull Day-
Gokväll Sweeet Faces!=)
 
Slår mig ner nu och skall nu tilllåta mig själv att  luta tillbaka och slå på Kanal I.D. efter jag kollat klart på Farmen, Och så självklart Veckans Brott ! 

Det har VArit en fin dag, lekte ju 2 barnsmorsa igår och det fortsatt idag, L.éons kompis E.lliot sov ju över här så det var full rulle sen från vi vaknade..  Började dock med harmonisk frukost efter ordentlig sovmorgon, vi sov alla till car 09:30 , och det var jA som väckte de genom att börja svara i tel mm.. Men Det är alltid extra festligt tycker de när de får sova över hos varandra...

Vi spenderade dagen både inne och på skolans lekpark som är våra närmaste granne, Skola som jag hoppas min son skall få plats på.. Avståndet är löjligt, om man ens kan kalla det avstånd ha ha !  Vi gick dit iaf eller vi rullade dit pga halkan, jag hade ALDRIG vågat åka buss och bil nu, det är liiiivsfarligt, du bokstavligen talet rullar fram eller rullar tillbaka när du försöker gå mot uppförsbacke, uppförsbackar är inte roliga just nu, så kul att se hur andra vuxna bara rullar förbi en och jag börjar alltid garva samtidigt som jag följer med, jag har ingen balans alls, jag rullar ju fan iväg bara det blåser lite :/ Så dagar som dessa är Skaaaaandal  !  Men kidsen hade skoj i det svinkalla winter-kylan och de till och med gav mig en riktig vintershow  - Dans På IIIS :D 
 Lé Show  !

För att Slippa bli Is-staty så gick vi hem och ungarna  stannade ut i trädgården och lekte vidare  medan jag gick in och lagade middag till oss.. Det blev Husman idag... Det går ju alltid hem så att säga !  !
  Vid 19:00 Kom V.anessa förbi för att hämta E.lliot och jag tvingade henne att hjälpa mig bygga ihop min mini skinnsoffa som jag köpte till tv-hörnan som är endast 200x200 , Så jag behövde miniiisoffa och denna blir utmärkt där.. Det är Bäddsoffa, så funkar även om nån halv-liten person skall sova över ;)    De var här hela kvällen och nu sover min grabb och jag har ett par timmar att bara andas ut och njuta av mitt eget  fantastiska sällskap, Jag är min egen drog And I LOVE Alone Time With Myself , My Books, Real Life Crime And Some Goood Music Baby ;)  What A Taste Av Kvalitéstid Med sig själv !