Chanel

Italiano Afton-
 
Heeej Hela vrlden., eller alla ni få som är här, som står ut med mina dåliga uppateringar, jag kan inte skylla på att jag har haft fullt upp men min mind har varit helt fuckd, haft noja hela veckan och den nojan kan vi diskutera i typ nästa inlägg , nojan har ej lagt sig riktigt helt men känns mkt lättare hahha! , det har varit ovanligt lugn vecka jobbmässigt, och trots detta har jag inte kommit iväg på de små ärende jag hade planerat in, kylan gör mig "Ute-skygg", japp, ett nytt ord maybe? 
 
Vi mår iaf bra och livet rulla på, Åter igen fredag, så fort allt bara går, jag lovade ju ingående uppdate gällande förra helgens kalabalik och jag lovar, det kommer, jag skrev då men så började internet krångla så jag hann aldrig avsluta så den skall absolut postas efter detta , , Vi började iaf våra helg på ett perfekt sätt, vi bjöd över L.ena och K.urt, jag har adopterat de till mina bonus morföräldrar hahahah, Det var ju hos de vi bodde i 1 månad när jag sa fuck off till det gemenskapsboendet vi bodde på...  Dom har ju verkligen varit guld hela vägen och vi håller såklart fortfarande kontakten och vi är alltid iväg på nått eller har någon över när vi är hemma så jag kände att jag inte alls hunnit prioritera en kväll med dom.. Så igår kväll skickade jag iväg inbjudan på Lasagnekväll med ett glas rött hos oss, De blev så glada , vi bor car 5 hus ifrån varann, dom bor upp för backen och vi har ingen backe alls , utan vi har vägen precis framför oss..  Så Idag har vi städat och fixat jag och min son som för övrigt tappade sin andra tand idag.. Wopp woopp...   Han hjälpte iaf till med städningen och så tillagade jag min absolut bästa lasagne, Jag passade på att göra en NY musik mapp på datorn som Heter Dinner And Drinks Italiensk music , Passar perfekt en afton som denna..  Jag satt uppe igår i timmar och letade de bästa låtarna för just såna kvällar när man ska ha middag och vill ha gammal, klassisk musik/Instrument i bakggrunden, Jag sorterar min musik mkt noggrant så jag inte springer på en Rnb musik en kväll när man vill lyssna på tex kvalitésmusik , jag hatar random musik där det är lugn musik blandat med housemusik, salsa osv., igår tog jag hem många fina låtar som passar när man ska ha en extra trevlig kväll i goda vänner/grannar och partners lag med mat och dryck och självklart musik!  Det är italienskt, franskt, gammal jazz och blues, tycker just det passar helt perfekt när man vill äta gott , dricka ett par glas och ha fin bakgrundsmusik som  oftast bruka efterlämna sig många intressanta diskussioner kring musik mm.
 
Så Vid 19:00 kom L.ena och K.urt  och vi avnjöt en fanastisk god lasagne som de bara älskade, de minns inte när de åt så god lasagne senast aahah, Jag har mina knep vetni! Berättar aldrig mina små hemligheter med min lasagne för det är bara hos mig mina vänner ska njuta av en fantastisk god och saftig lasagne..  Vi skålade med ett glas rött och pratade livet och flera gånger ville dom skriva upp musiken som gick i bakgrunden, mkt intrument , behagligt och helt fantastisk stämning får man med rätt musik i bakgrunden men som aldrig tar över .. I Love It, blir som en liten och avskalad temakväll..  De älskade kvällen och önskade fler såna kvällar och mer lasagne till folket,  lasagnen var helt slut så lovade att göra mkt mer next time som de kan ta med sig ahhahah! 
Här är en bättre bild på lasagnen i dagsljuset, jag gjorde nämligen lasagne i måndags och drf kom jag på idén om Lasagnekväll för det är så sällan man gör lasagne, tyvärr... Men när jag väl har gjort det, Jaa, då vill man äta hela helt själv. aha!
 
 
#1 - www.teresia87.blogg.se

Mys 😍

#2 - Aytan

Åhh va mysigt och fint gjort av dig o bjuda dem på din magiska lasagne😍 Åhh Léon börjar bli stort, redan fått besök av tanden 2 gånger😍❤️ Vi längtar sååå tills ni kommer, cant wait😘

Svar: Jaa supermysigt blev det :)HAhaha yeees tandfen har varit på besök 2 time nu 😅😅🤩🤩
Jaaaaa ser väldigt mkt fram emot nästa besök ;)
Chanel