Chanel

City Of Starting All Over Again
Sunday Sunday All Over Again....
Någon sa till mig att jag pratade för snabbt, Så jag visade henne vad det innebär att prata snabbt, nu kommer hon aldrig klaga på att jag pratar för snabbt ... jag vill få saker sagt sedan vill jag knipa käften, vad är problemet hahaha! Its my thing, Let it go ! 
 
Helgen har varit toppen, började helgen helt underbart med dateenight med min son, var ju ledig fredag så jag ringde och bokade det som ebhövdes bokas, hämtade hans presenter till hans födelsedag så de finns hemma hos L.ena och K.urt nu iaf, inte köpt allt men än så länge är det dockhuset och så en rätt stor Stiga Hockeyspel följde med.. Så ltie lättnad känner jag ändå nu för resten kan man köpa sen och de viktiaste är redan köpta.. Så efter alla små "måsten  plockade jag upp han , åkte hem och gjrode oss redo för en mysig kväll bara jag och den mindre versionen av mig själv,  Han har nämligen hört mig i telefonen med tjejerna när vi har pratade och planerade våra datenight out förra helgen,   och han var då lite avundsjuk att jag skulle träffa tjejerna och ha en "datenight" med dom, , han tycker att jag endast ska ha dejtkvällar med enbart han, han var riktigt svartsjuk  och jag sa att ibland vill vuxna träffas själva och barn bör inte alltid vara med vad man än gör, herreguuud vi är med varann 24/7 ändå, de gångerna vi inte är med varann är när jag jobbar liksom, men han tycker hetl enkelt att dejtkvällarna ska inkludera L.éon och Mamma och ingen annan, så fredakvllen var perfekt att överraska han på förskolan och säga att VI skulle ha en "datenight" ihop bara vi två, hans ögon riktigt glittrade, shiiit vad han påminner om mig när jag var liten, hur förbannat avundsjuk jag var på alla som tilltalade min mamma, ibland förstår jag mig inte alls på han, sedan minns jag mig själv, vilken mardröm jag måste varit för min mamma, Hatade varenda jvel med hela min själ så fort de snodde en liten bit av min mamma, så när jag tänker på det så förstår jag hans känslor lite bättre..  ! HAhahhahah! 

Jag planerade in Middag och Bio inne i stan, .. Vi käkade 3 rätters På italienska restaurangen Vival nått på Heden... Mysig restaurang som kändes lite som vinkällare nånstans i "Italie", God mat och snabb service då vi berättade att vi skulle på bio efter..Ägaren av restaurangen såg till att vi fick snabb service och han var såg till att vi var högsta prion, det uppskattade jag verkligen då tiden var knappt.. Vi hann iaf äta fantastisk god middag, förrätten enkel men jättegott, och så tog jag pasta med oxfilé smörstekt svamp , tryffelolja och ruccosallad, grabben tog pizza såklart, itne så mkt italienskt över just den pizzan det men det var det han önskade, hans favorit Hawaiipizza..och sedan tog vi  efterrätt som slank ner snabbt då vi hade på tok för bråttom..
Min Dejt ;)
Skakade hand med ägaren ,tackade för en snabb och bra service sedan rusade vi ut i det bitande kylan, som tur ligger Bergakunegns bio precis över gatan från bion, vi skulle på Premiären av filmen COCO, vilken tur att det hade premiär just i fredags, när vi var där, , L.éon blev överlycklig och vi kom förvisso 15min sen in i filmen men det gjorde ingenting, jag är som sagt ingen fan av familyiflmer, tecknat, barnfilmer, det är nästan så jag skulle säga att det ger mig huvudvärk,  åtminstone 90% av de, Men denna var jättebra faktiskt.. underhållning med budskap ... nej den gillar vi skarpt!  bion började 18:00 och 19:45 slutade den och vi tog bussen raka vägen hem, kylan därute tillåter inget annat !!  Underbar kväll , goood mat och bra film och med bästa sällkskapet ! Kunde inte bli bättre helt enkelt... 
 
 
Lördag jobbade jag på C.asinot och hade som vanligt fantastisk kväll/natt på jobbet med mina oslagbara kollegor, de undrade alla vart jag har tagit vägen, jag bokar bara de få dagarna jag kan få hjälp med barnpassning så det blir dessvärre inte så mkt så jag för förklara min frånvaro var gång jag kommer dit haha! 

Slutade iaf vid 3 tiden efter MKT intensiv natt på jobbet, vi hade Persian night med persisk mat och dj från mellanösterdelen vilket lockar ju oerhört många, såna kvällar när vi har evenemang, då är det alltid överdrivet mkt att göra... Men igår fanns det knappt andrum, och tror ni inte, att en av killarna, SOM JAG RYMDE IFRÅN PÅ STRIPPKLUBBEN, HAN SOM RINGDE MIG NONSTOP SEN OCH UNDRAR VART JAG VAR, TROR NI INTE JAG STÅR DÄR OCH HAN KLIVER IN MED SINA VÄNNER, jag höll på ATT SVIMMA HAHAHA, han  säger : VARFÖR SVARAR DU INTE OCH VI HADE DISKUSSION KRING DETTA OCH JAG DOOOG AV GARV, SÅ JÄVLA TYPISKT, INTE FAN KAN MAN RYMMA LÄNGRE ! Men vi båda skötte det ganska bra då jag "lovade att lära mig svara i min tel i fortsättningen ! ;)  Mne som sagt, underbar afton med många gäster!!
Söndag sover jag ut under förmiddagen och hämtar grabben sen, i den bitande kylan, den här kylan kommer ta dööööö på oss seriös,  Tur jag köpte den här overallen till grabben förra veckan, en av de bättre overallen jag köpt på länge,  Bästa köpet denna månaden trots att jag har köpt en hel del, men ordentlig overall till barnen, det är inget som slår det, inte när det är såhär kallt ute och man vet att förskolan alltid är ute, som nån jävla ur&skur... Usch! !
Klipper och Klipper hans hår, men den kommer alltid ikapp mig hahaha, Nu är det flätor som gäller, Han är ju såå fiiin i flätor och det sparar mig tid på morgonen ! !
Vi tänkte baka lite när vi kom hem men  slutade med tacokväll ist.. Lika bra det.. Baka kan vi göra annan dag...  Och imorgon måndag är jag ledig igen för att ta tag i några viktiga saker, Måndag och tisdag.. Jobbet är för långt borta, båda jobben så jag försker få till att ordna liknande arbete lite närmare om det ska vara hållbart, just nu är det inte en hållbar situation,  Måste ordna jobb mitt i stan eller runt oss här.. Förskolan stänger 18:00 och jag stressar vaaaaarje gång  och jag kan sluta kl 16:00 men är ej hemam först 18:30 , nejtack, jag måste justera jobben lite Så jag försöker se efter hur jag kan trolla den här gången .. Så jag behöver mina fria dagar att ta reda på lite mer hur jag skall gå till vägar mm på bästa sätt, . !  Men ny vecka imorgon, har möte vid 14:00 så jag lämnar på förskolan så kanske jag hinner komma iväg och träna lite oxå innan jag springer mina ärenden!! 
 
 
 
#1 - V

finaste ni, Så mysigt ni har det, bästa mamma har Leon !

Svar: <333 tack bästa ;)))) verkligen mysig kväll..
Chanel

#2 - Tant Bea

Gud vilken mysig fredagkväll , också hört bara positivt om den filmen :) kanske nått för mig , älskar ju barnfilmer 😍😍

Svar: det var det, riktigt supernice =))) jomen seriös den filmen var jättebra :D) Se den hhaha det blir du och 1000 andra skitunagr :D
Chanel