Chanel

Sometimes In The Wind Of Change -We Find Our True Direction
När jag ser den här videon tänker jag på min tid på behandlingshem,,  den här gången tänker jag på de alla man mötte.. allas olika öden.. men framförallt vilka konstnärer det finns bland trasiga själar..
 
Tänker på alla tjejer osm var så grymma på att måla och skriva dikter eller noveller.. Såpass att det senare kom ju en bok där man samlat ihop flera ungdomars verk i form utav  dikter, musik, konst mm, Jag fick den boken och vet inte riktigt vart den är nu men var gång jahg läste den tänkte jag för mig själv : "må alla dessa vilsna, trasiga själar hitta sig ro i livet, de  som hade så mkt att berätta och enda sättet att uttrycka sig på bakom stängda dörrar under tysta timmar  var just  genom dikter och att måla.. Jag är grymt imponerad av de alla..  
Det är även den här låten som Mr Big X J.ohan skickade till mig precis när vi skulle ha våra återträffs middag på kusten efter 5 års frånvaro och , när livet hade gått vidare och vi skulle spola tillbaka tiden och minnas en tid som vi båda på ett eller annat sätt släppt taget om.. Men som förändrade oss båda på olika sätt.. Jag brukar säga, relationen med J.ohan var som att jag gick in som en ung "naiv tjej" och det var nog han som tog en tjej och gjorde ung kvinna utav mig.... Och när han skickade mig den här låten och bad mig lyssna så gjorde jag det, och direkt efter det så bekräftade jag att jag oxå ville möta han mitt i livet igen,innan tyckte jag inte det behövdes, livet hade ju trots allt gått vidare och jag var en annan person, men den här låten påminde mig om var jag var i livet när jag mötte han och var jag nu var nånstans, han skulle alltid vara den personen som såg verkligen såg mig  när jag var "oförstörd" som han brukade säga om mig, "Ch.antal du är så ren och oförstörd, låt ingen förstöra dig" och jag minns att jag kände mig så trasig men de orden fick mig att önska att jag var så oförstörd som han såg mig som! Så den låten påminde mig om flickan jag var då, den flickan han tog och formade till en ung kvinna, så ett återträff var givet och det blev  en återträff som blev mer än lyckad :D
 
Vissa personer kommer alltid vara viktiga för dig i ditt liv, det finns ingen bäst före datum  för de var helt enkelt en mkt viktig pusselbit i ditt liv och det är i slutändan det som spelar roll.. de  viktigaste pusselbitarna !
 
#1 - V

💕💕💕