Chanel

One Last Dance-
OOhh Våra sista dagar i Sthlm var lika perfeeeekt, har verkligen blivit bortskämd på  se på när någon annan lagar maten, någon vars smaklökar du litar på..   Lördagkväll hade vi romantisk afton for 2  efter att att han hade busat med dom, bakat med dom och sedan myste vi med dom innan de slocknade och vuxentime tog då sin fart. allt var i principt klaart när det gällde maten, det blev gratinerad hummer och så hans grillade extra stora tigeräkor som han grillar efter att de fått stått ett dygn.. sedan blev det saffrans skaldjurssoppa., riktigt gott ! ! ! 
 
Ps. Alltså de här bullarna :o SÅåå sfatigt gott, måste få recept!
Time For 2 !
 
 
 Med de rätterna blev det sista natten väldigt lång,, vi drog ut på tiden , Han tog fram fotografi lådan som han ödmjukt fbörjan visa mig och tog mig in i hans släkt-värld., Bilder på sin mor och far och släkten!  
 
Söndag sov jag och orkade knappt ut, ungarna vaknade alltid så tidigt så han lät mi sova ett par timmar sen igen medan han bakade färska frallor till ungarna ... Han gjorde sedan kycklinghamburgare till dom och underhöll dom verkligen, sedan ville vi se på film innna vi skulle åka, vi kollade på "Th.e Mist båda sett den inna men vi ville gärna se den igen för det är mystik det handlar om ,,, !
Under tiden var Ungarna  tillsammans på rummet och lekte av sig,  vi plockade fram lite tilltugg till oss och hade car 1 timmes freetime innan kidsen kom och tog över igen  :=)  Vi avslutade sedna allt med hans goda kycklingburgare med egengjord dessing som vart stor hits bland stora som småååå!
Efter 4 magiska dagar vinkade vi och pussade farväl hela gänget !
Jaaaa, Vilken Heeeelg det har varit!!! I Loooove It  ! 
 
 
#1 - V

Ooohh vilken mysig helg och vilken fiiiin bild på er, världens finaste familjebild ju😲😍😍😍

Svar: verkligen en toppen helg :)ahhahah familjebild OMG min dramaqueen HAHAHAH! <3 <3
Chanel

#2 - Sandra

Gud va fina ni är !!!

Svar: taack vännen ;)
Chanel

#3 - Bea

Omg!!!! Du och (Jesus) 😅😅😅 hur mycket har jag missat egentligen !? Så fina ni är och det är en mycket stilig man du har hittat, snyggt jobbat ! ;) jag väntar på att läsa att du ska flytta till Stockholm ^^

Svar: HAHAHAH då får du nog vänta ett tag daaaarling ;)Jag är heeeelt förälskad i Göteborg på nytt hahaha, speciellt med barn! :D

ps. yeees, jag har nog funnit mig min egen jesus hahahha I like that shit ;
Chanel

#4 - www.teresia87.blogg.se

Otroligt härlig helg ju 😁 Mera Stockholm så kan vi hälsa på varandra mer 😀

Svar: jaaaaa!!! på tiden att vi ses lite mer ahaha och inte tala om NADJA!!!!!! ;O) hahah
Chanel