Chanel

One Last Dance-
OOhh Våra sista dagar i Sthlm var lika perfeeeekt, har verkligen blivit bortskämd ..   Lördagkväll hade vi romantisk afton for 2  efter läggning av barnen,  . allt var i principt klaart när det gällde maten, det blev gratinerad hummer och så hans grillade extra stora tigeräkor som han grillar efter att de fått stått ett dygn.. sedan blev det saffrans skaldjurssoppa., riktigt gott ! ! ! 
 
Ps. Alltså de här bullarna :o SÅåå sfatigt gott, måste få recept!
Time For 2 !
 
 
 Med de rätterna blev det sista natten väldigt lång,, vi drog ut på tiden , Han tog fram fotografi lådan som han ödmjukt fbörjan visa mig och tog mig in i hans släkt-värld., Bilder på sin mor och far och släkten!  
 
Söndag sov man ut laogm då kidsen vaknar på tok för tidigt då dom båda triggar igång varann att börja leka halv sex på morgonen tex, gååå lägg er ungar ahha! men blev en lugn och fin lördag,  Vi avslutade sedna allt med hans goda kycklingburgare med egengjord dessing som vart stor hits bland stora som småååå!
Efter 4 magiska dagar vinkade vi och pussade farväl hela gänget !
Jaaaa, Vilken Heeeelg det har varit!!! I Loooove It  ! 
 
 
#1 - V

Ooohh vilken mysig helg och vilken fiiiin bild på er, världens finaste familjebild ju😲😍😍😍

Svar: verkligen en toppen helg :)ahhahah familjebild OMG min dramaqueen HAHAHAH! <3 <3
Chanel

#2 - Sandra

Gud va fina ni är !!!

Svar: taack vännen ;)
Chanel

#3 - Bea

Omg!!!! Du och (Jesus) 😅😅😅 hur mycket har jag missat egentligen !? Så fina ni är och det är en mycket stilig man du har hittat, snyggt jobbat ! ;) jag väntar på att läsa att du ska flytta till Stockholm ^^

Svar: HAHAHAH då får du nog vänta ett tag daaaarling ;)Jag är heeeelt förälskad i Göteborg på nytt hahaha, speciellt med barn! :D

ps. yeees, jag har nog funnit mig min egen jesus hahahha I like that shit ;
Chanel

#4 - www.teresia87.blogg.se

Otroligt härlig helg ju 😁 Mera Stockholm så kan vi hälsa på varandra mer 😀

Svar: jaaaaa!!! på tiden att vi ses lite mer ahaha och inte tala om NADJA!!!!!! ;O) hahah
Chanel