Chanel

Nightlife With Old Friends-
Jaa, Man kan ju säga att jag har flängt runt en hel del det sista..
 
Västerås och Sthlm och när jag kom hem hade jag jobbmöten inplanerat direkt därefter och andra måsten
Inte en stund för vila, Men ..  jag hann hämta grabbens sista presenter och gissa om han blev lycklig
Herregud vilken enorm lycka, dockhuset blev en stor favorit samt hockeyspelet och stooor pyssellåda och set!
 Var på lyckad möte och det firade jag med en stund av stillhet..Gud va underbart det är mitt i röran, att stanna upp och njuta av tystnaden!
 
sedan kom jag på att jag hade planerat in en datenight med F.anny i Borås på Lördag
dvs igår... detta planerade vi in för 1,5 månad sen då hon tycker jag är vääääärldssämst på det där med att träffas! , Eftersom Borås ligger bara 1 timme från oss så blir man lite väl lat, så den här helgen skulle vi ses i Borås kidsfria, äta god mat på våra favorit thai restaurang,, det var som sagt mitt favoritställe när jag bodde där, jag får aldrig nog av mina rätter där.. så himla god mat i en underbar miljö..  Det är lite "finare" thairestaurang som känns som riktig restaurang med asiatiska detaljer.. Thai Silk är och förblir mitt favoritställe..! 
Vi skulle äta gott där och väcka gamla minnen tillbaka till livet, därefter skulle vi besöka någon mysig vinbar och dricka gott bubbel..
Detta var precis vad vi gjorde igår lördag, Jag åkte till Borås och vi började med vinbar då jag kom in kl 18:00 och vi hade bokat bord kl 21:00, Det blev en underbar start på kvällen på Viskans Vinbar.
En Fotograf Kom fram och presenterade sig och sa sig finnas på Instagram och han är streetfotograf som fångar olika moments in life och han hade studerat mig och tyckte jag var oeerhört vacker och han skulle vilja ta lite bilder på mig bara jag fortsätter vara naturlig som möjligt blablabla hahaha,  F.anny säger: "en typisk kväll ute med Ch.antal och tog fram sin kamera och knäpper bild på mannen som försöker fotografera mig ahahhaha, och där sitter jag och vete faaaan hur jag alltid lyckas  hamnar i ljuset av galenskapet.. HAHAHHA!
Därefter tackade vi för oss och drog till restaurangen där vi beställde in lite mer bubbel och inväntade maten!
MMmm Sedan kom dom in med våra favoritmat.. Herruuud va man åt och åt och åt !
Efter en god middag och bubbel och massa prat så drog vi vidare till grand, grand hade inte mkt att erbjuda oss, innan var det 23 plus där och nu är det bara 18årinagr som snrurade där så vi drog rätt snabbt till ett annat ställe, där F.anny sa att våra gamla vakter fortfarande jobbade, vi var bara tvunen att passera där, och där fick vi avsluta våra kväll med flumdans och sköna gamla låtar och en del ansikten man kände igen, skitkul, och så sprang jag på lite folk från kusten där vi bodde , fråga ig inte vad dom gjorde i Borås liksom ahhaah!
blev skitglad att se gamla vakten som jag tvingade fria till mig på plats när han sa att han väntat på mig i flera år (med ironi i blicken såklart) jag berättade stolt att jag idag är mamma till en 6årig pojke ahha, sist jag kalasade i Borås var liksom 2010 så mycket har ju hänt sen dess.. Men alltid lika kul att att komma tillbaka till en plats där minnen väcks tillbaka till liv.. Borås var en plats där jag har upplevt alla typer av känslor, så trots att jag är lat att åka till Borås och känner mig 300% färdig med borås så kommer vi alltid ha en unik relation, vissa platser i Borås, min gamla lgh, mitt favritställe , jag och J.ohan Big X favoritplatser , platsen där min morbror skadade mig själsligt, där jag fann min första kärlek.. Jaaa, Borås är mer än en kapitel i Mitt min bok,  det är en hel bok för sig :) Men FAN va det är skönt att ha släppt den, jag minns det som igår, när jag tog mitt pick och pack och tog farväl av staden som då var min trygghet!  Farväl Borås , Farväl ! 
 
Efter vi hade gjort allt vi skulle göra så kommer vi på att nattbussen jag skulle ta hade vi kollat fel på så där var jag i Borås och ingenstans att ta vägen och mitt batteri på 5 % , höll på att svimma, F.anny s syster N.elly körde oss till stationen när vi var klara ute, hon skulle köra hem F.anny, men sedan fick hon vända och hämta mig och köra heeeela vägen till Gbg hem till mig, allts hon är ju guldvärd hon! , Herregud vilken tur, jag var hemma kl 04:00 och kl 06:30 skulle jag vara på bussen och hämta min grabb, ahhaha, det blev inte mkt sömn för min del med andra ord.. Herreguuud, men det fick gå, det var det värt.. att få träffa F.anny igen för en oslagbar afton!  Söndagen idag var jag inte mkt av en pigg höna inte !
 
#1 - Emmy

Shit vilken mysig kväll och va snygg du är!!! Förvånar mig inte minsta att du fångade fotografens uppmärksamhet!
Din topp var har du köpt den 😍😍❤️

Svar: oohh, tack snyggo!! urtreevlig kväll i Boooorås :))))toppen är köpt i en butik här i Gbg, vetegudarna vad det heter men det är ingen stor kedja om man säger så :D
Chanel

#2 - Fanny

Så rolig kväll som alltid när vi är tillsammans 🥂💕 tråkigt att jag valde fel skor bara😂