Chanel

Morning Egos World-
 
Vem vaknade grymt trött idag!
Idag hade jag betalt vilken jävel som helst som krävde det för att få sova bort dagen, sååå rått och kallt ute, känns som en sen höstmorgon verkligen , jag vill helst dricka varm choklad och titta på Dr Phil i sängen Hahaha!
Men ist har. Jag varm choklad och sitter på jobbet lyssnar på inkommande samtal och fattar fortfarande nada i vanlig ordning , det är verkligen som Att lära sig tala kinesiska  I am Sooo Lost honey hahahha !!  
 
Men bästa  på jobbet är alla fruktkorg som är i varje hörna , orkar inte slltså Hahaha ,  Stora korgar med alltid färska frukter , jag får börja bli bättre på att äta frukt nu när de är överallt och glor på mig, Folk är Så bortskämda med tilltugg dryck och kosttillskott som ligger lager på lager för den som vill ha , och inte tala om gigantisk frukostbuffe varje måndag å torsdag samt fredagsmys med kex jordgubbar ostar popcorn choklad med mkt mer som de dukar fram på den stora köks Ö på fredagar , jag äter  aldrig nått men det märks så tydligt när så mkt är gratis , folk grisar sig och andra får städa efter , hade det kostat så hade alla hållir hårt i sina frukter å dryck och all tilltugg mm 😅😅!!