Chanel

He Know Me Style-
Vem Överraskade med tur och tur biljetter till Sthlm åt oss !!
My Jesus Såklart !!!
Vi är med andra ord i Sthlm nu ahahha !!!
Vi kom vid 17:00 efter att jag har varit och skrivit på kontrakt för heltidstjänst inom kundtjänst 8-17 jobb!
Jag startar på måndag så det måste firas ju!!!
 
Så nu är vi i Sthlm hela helgen och kommer hem sent söndag , träffade Ch.ristians dotter oxå idag då det är pappavecka nu,, kidsen Går skitbra ihop och båda är mulat ungar så nått har dom ju gemensamt Hahaha!!! Dom ligger och sover nu  Hon är 4 år i Maj  sä det känns som en bra ålderskillnad , blir intressant att se hur det utvecklar sig mellan dom , Hahah!
Blir nog en nice helg  
 
Han vet ju mitt vin intresse så han har gjort en hörna så vi kan halv lyxa till det under helgen med skaldjursplatå imorgon fredag med bubbel MUMS!! Men ikväll blir dt ett glas vitt eller rött med ostbricka för att fira jobbet och oss såklart !  ”Du är min flickvän nu förstår du det ,att det är vi och att det är på riktigt ” säger han, jag hajar till och svarar och bekräftar : ”YES I AM MR... ”!
hahahah kan säga att dom orden skrämde mig i 2 sekunder , sedan tänkte jag ,” det är ändå Jesus jag är med , så Why Not , gå all in and make it Fucking HOT!!!”
 
En toppen vecka med andra ord ! ;)
ösnkar er en fin torsdagkväll , nu skall vi unna oss vuxentime med ostbricka och gott vin Och förbjudna kysssar!!!  🤫
 
 
#1 - Aytan

Omg you fuccking made it, stooort grattis till heltidsjobbet och välkommen in i klubben😉❤️ Gud va kul att allt går så bra för dig, är verkligen enormt glad för er skull. Ser fram emot att bli brudtärna🤣👌😍 Hahaha. Njut av varenda sekund och hälsa

Svar: Hhahha BRUDTÄRNA OMG då får du vänta länge 🤣🤣🤣🤣Jaa 8-17 var ett tag sen man jobbade så faktiskt , det är dock
Bekvämare tycker jag än alla OB tider fast nu råkar jag gilla kvällsjobb men blir bra med 8-17 faktiskt , speciellt just nu🙌🏾🙌🏾🙌🏾
Chanel

#2 - Emma

Alltså din Jesus 😂😂😂
Men va kul grattis till er , vilket par det blir av er !!! 💕💕

Svar: Tack snygging !!!;)
Chanel

#3 - Diana

Men fan va kul , så mycket jag har missat redan !! Då kanske vi hinner ses en massa nu då!!! 💖💖

#4 - V

Alltså pojkvän och heltidstjänst på en vecka, snyggt jobbat och stort grattis, riktigt kul att läsa att allt går så bra för dig gumman! hälsa från mig och ha en underbar helg upp i Stockholm !

#5 - www.teresia87.blogg.se

Låter som en underbar helg med underbart sällskap 🤗😉