Chanel

New Job!
Helt ny vecka efter en fantastisk mini-trip till Stockholm i torsdag-söndag, vi kom hem söndagnatt kl 00:15 , vi råkade boka helt fel tåg, eller Ch.ristian var det som överraskade med biljetterna och han ville köpa en som går rätt sent men samtidigt se till att vi är hemma runt 21:30 men det vart helt fel och vi fick ta den som gick 20:00 ist , Men det gick rätt bra det med, natttåg då är det lugnt på tåget, dock galet mkt folk i vanlig ordning, lite drygt att komma hem så sent när man skulle börja sitt nya jobb på måndagmorgon  och behövde gå upp 05:15! Men det gick ju, trots sömnlösa nätter i Sthlm och endast ett par timmars sömn söndagnatt  så kom jag iaf iväg till mitt nya jobb,, eller iaf på test, det är ju heltid med halvårs provanställning men för min del går jag in i det som ett litet test för och se om kundtjänsten är nått för mig, vill pröva mig fram och med tanke på att de ville så gärna ha mig och kunde även tänka sig att jag kan jobba mellan 8-17 varje dag trots att det egentligen är 09-18 så var jag illa tvungen att testa detta då det är sååå svårt att hitta jobb med  såna arbetstider, 

Så för min del är detta lite på prov/test för mig själv och jag var där igår och  idag med just den inställningen... se det som en "utbildning", lära mig mkt, det är oooerhört mkt, jag sitter liksom på kundtjänsten med teknisk support på S.äkra-Larm, Hahahha Ofta jag hajar nått gott folk, fast vi har ju 2 veckors utbildning just nu på arebtsplatsen som vi varvar med att sitta bredvid våra kollegor och lyssna på deras inkommande samtal där kunder har frågor om fakturor och mkt teknisk support som jag fattar noll av.. det är SÅ brett och så jävla förvirrande, men jag skall verkligen ge det en chans.. B.M.W Kuntjänst finns oxå med där, det var dit jag skulle egentligen men tiderna passade mig absolut inte , vissa tider var till 21:30 en dag i veckan oh det kan jag absolut inte lösa.. så där fick jag ju jobbet hos BMW men jag kunde ej ta det men företaget gillade mig och ville ändå erbjuda mig annat där de har möjligheten att ändra min tid en timme mm.. förskolan stänger kl 18:00 och då MÅSTE jag vara på plats, så enkelt är det liksom, så de gick med på det och jag hoppas nu jag lär mig massor så jag känner att jag har vad som krävs för att hjälpa någon som har frågor kring larm, larmsystem, fakturafrågor ,tekniska frågor mm... ALLT PÅ ENGELSKA när vi jobbar på datorn, svår jävla engelska , Skjuuut mig ! Men jag kastade mig i leken så jag får leken tåla och se om jag har en chans  överhuvudtaget hahaha och har jag itne det, så är jag kanske inte den som är mesig att tacka för mig när det inte alls passar mig !: Men hoppas skarpt på snabb utveckling, verkar vara i sin helhet, en härlig arbetsplat/miljö och mitt in i smeten!  
 
Det rätt mkt folk som jobbar där då det är flera olika kundtjänster under samma tak, R.oyal D,esign kundtjänst, L.index, C.anal D.igital , BMW MM ! varje måndag och torsdag är den stora ljusa matsalen köket uppdukat med frukostbuffé, där finns pingisbord där folk ständigt spelar så det är mkt folk och det är livat ställe, unga som äldre och könen är verkligen jämt fördelat!! Jag har ingen självklar känsla än utan jag känner av min känsla för det här nya uppdraget och bara  det i sig är spännande :=) gillar att i våra byggnad finns arbetsförmedlingen, ICA, gym, Bibliotek i det stora glashuset.. smidigt som fan när man har rast som är på 1timme! ta en lugn stund på bibblan tex.. ja ja , jag ger detta en chans så får vi se om jag lär mig nått och om det blir långvarigt för mig där, om inte så väntar världen på mig fortfarande ahahaha, alla har inte fått ta del av Ch.antal än så seee Upppp!;) ! 
Min Chocotiiime !
 
 Idag unnade vi oss grilltallrik ute ist för att åka hem och börja laga käk, aldrig!
detta var såååå gott, och gigantisk tallrik, men syns tycvärr ej så bra på bild men oj va vi åt, lamspett, kebbkött, kycklingfilé, grillat bröd, två olika såser, grillat tomat och parika, bulgur , pommes  mm ..Mums ! 
 
 
#1 - Emmy

Alltså grattis till jobbet och killen gumman , 2018 är ditt är ser jag 😍😍😍 vi får ringa snart för jag vill ju veta allt !!😇

Svar: hahaha 2017 var verkligen mitt år , fast på ett annat sätt, 2018 har varit nice såhär långt så vi får hoppas att 2017 verkligen var vändpunkte for the rest of my Life ;), absolut, längesen vi snackade ju :O)
Chanel