Chanel

Det Perfekta Ligger Ungefär En Timme Från Bristningsgränsen-
-Ohh det roligaste inträffade på bussen idag när jag var på väg mot inbokad  intervju , halvmorgontrött och fixad stiger jag på min buss mot stan, roligt och rolgit, men liiite underhållande var ändå namnet,  
På busen är det halv fullt men i mitten av bussen,typ mittens  utgång, sittplatsen direkt längst upp brukar vara min "favorit plats", lätt att kliva av och skulle det börja brinna är man nära utgång osv.  ser att där sitter en kille som jag kan tänka mig att det första man tänker är "en nazist"! !!   vilket syntes på sittplatserna, ingen satt direkt bakom han, dem fflesta stolarna var upptagna men dem fyra runt han var helt tomma medans vissa till och med stod upp, gick mot han , jag satte mig inte  bredvid han men två stolarna som är på sidan om han... Kan tänka mig att många höll andan och tänkte : sjäääälvmord,,sjääälvmord,  KEEEP GOING BLACK GIRL  WE HAVE NASIST PÅ BUSSEN, ALARM ALARM  hahahahahhaha !!!!!!!!!!!  Det är såååå typiskt mig att gå sätta mig bredvid folk som INGEN vågar sätta sig bredvid, flera flera  gånger har jag och grabben satt oss precis bredvid eller mitt emot såna STORA ANABOLA KILLAR, som sitter och stirrar ut och visar tydligt att ingen ska sätta sig där och oftast gapar dem platserna ALLTID så jävla tomma, och vad gör vi, vi  sätter oss där  sjukt nödja och gör oss nästan hemmastadda  och har massa barn diskussioner om bussar , spårvagnar  and you naaame it ahhahahahha., snart ser man dem stora killarna "smälta lite fint, coh ibland frågar vi om vägen dem gångerna jag varit osäker och inte alls vetat vart fan vi ska, dem sitter nära och jag frågar, dem drar ut hörluran och jag upprepar frågan och dem hjälper alltid till så himla fint,  riktiga björna finns det bland dem där muskelbomberna  (fööör det mesta ) HAHA .. 

Jag tycker att det är så viktigt att visa att vi inte är "rädda för dig"; inte på ett tufft sätt utan mer att du får vara du och jag känner inte att du utgör ett hot mot mig för att du valt att se ut på ett viss sätt,  jag låter det sällan påverka mig, , jag vill itne sitta och döma dig, och man har märkt verkligen hur dem nästan känner sig dumma och trycker ihop sig för att man skall få plats, plötsligt blir dem så ödmjuka, man märker att dem  blir förvånad att en mamma med barn "vågar" sätta sig där helt coollugn  och även tilltala dem helt neutralt, man ser hur dem verkligen mjuknar och det är så viktigt tycker jag, att vara väldigt neutral men ändå redo för  vad som helst som skulle kunna gå fel. Men jag försöker iaf att inte begränsa mig själv pga hur någon ser ut, någon kan såklart vara direkt hot men jag tror ni fförstår vart jag vill komma .. Och  jag vet att stora rakade killar är svaga för barn, så såna brukar fan visa mer respekt och hänsyn än en vanlig random kille, dem visar riktigt mkt respekt både för barnen och mamman, speciellt när det är en liten grabb som ser lite halvcoola ut så brukar dessa verkligen smälta för oftas är det väl deras dröm, att ha en liten grabb som dem kan lära "allt dem kan" HAHAHAHAHAH , jag säger inte att alla är så ödmjuka  MEn jävligt många och man ser det oftast på långt håll...

Så till dagens rakade kille,,  när jag ser den här killen idag tänkte jag inte mer på . , det första jag egentligen reagerade på var hans öl i näven kl 07:40 på morgonen, men man skall ej ljuga, han stack ut även om jag inte reflekterade så mkt över detta men samtidigt är jag inte naiv,, killen hade liksom öl i handen, rakad, lång och smal, skinnväskt , känga, tatueringar och såg ut som den värsta typen., som muckar gräl i varje hörn, en stökig typ, och kanske i värsta fall en rasist med hjärndöda åsikter om allt han inte vet något om.. och där satte jag,  i min klänning, uppsatt hår och kappa och tar upp en bok om olika mål att nå ditt välbefinnande, ahahha kontraste stinker på långa väger.. , jag kände att han reagerade att jag knappt tittade på haan, höjde inte ögonbrynet , gick inte vidare utan satte mig som vanligt,   Han är uppenparligen medveten om signalen han sänder ut, och det bäääästa är att jag sitter och väntar på att något skall hända, vad som helst.. och så händer det hahahha, Det blev dialog mellan mig och den rakade killen som vänder sig emot mig och säger :
 
rakade killenHeej, ursäkta mig,  får jag bara fråga dig en sak ?

Jag Ler lugn och fin och säger, självklart, vad har du på hjärtat  (HAhahahahha) Nej jag skrattade inte, jag log men inom mig dog jag av skratt ocih jag vete fan vrf. det är egentligen NU jag borde fly min kos ahahaha . halva bussen fick plötsligt vääääldigt  STORA ÖGON OCH LÅNGA HALS 
 
Rakade Killen: alltså, det kanske är en dum fråga men jag hoppas att det är okej, för jag måste förstå detta,
Jag: fråga på du  , jag har ingenting emot frågor (säger jag och förväntar mig såklart det värsta , vad det nu än kan vara och så vet jag att det mesta kan jag ändå såga fint så jag var väldigt samlad och ingen oro känsla,  Like Bring It On Boooy...))

Rakade killen: tycker du att jag ser hotfull ut, ? ser jag ut som en rasist eller nasist som vissa kallar det ???
Jag: Hmmm det beror på vad du menar, vad du utstrålar , kanske , men du har inte gjort något som tyder på att  du skall vara en rasist, inte här och nu iaf så jag skulle ej säga att du var rasist först du gjort något som tyder på det,  hurså?

Rakade killen: jahaaaaa, (säger han chockad och lite tagen på sängen då han ser att jag inte en enda gång höjer på ögonbrynet, förvånas inte av hans fråga  utan nästan likgiltig  lyssnar in han  , möter han i sin frågar och känner inget hot, det måste vara något nytt för han i hans lilla värld gissar jag AHHAHHAA  och han fortsätter :
 
Rakade killen: jomen hur kan man kalla mig rasist och nasist och slänga ut mig från mina studier  för att jag bär en väst? det är min morsas gamla väst som jag har på mig, ska inte det få vara okej  i dagens Sverige? visst att jag har vissa åsikter men det innebär väl inte att jag är en nasist ?  ska jag inte kunna gå rakad utan att bli kallad rasist ? Handlar det om okunnighet eller förutfattade meningar ?  Vad tror du? tyckte du att jag såg ut som en rasist som satt här när du klev på bussen ? kände du dig obekväm ?
 
(HELA BUSSEN VERKAR SLUTA ANDAS VID DET HÄR LAGET HAHAHAHHA)

jag svarar:  Jag kan inte svara på vad andra tycker och tänker, men jag gör inte så mkt bedömning,, jag ser dig lika mycket som jag ser någon annan,, jag reflekterar inte , utan jag ser dig och ser förbi dig utan att tänka på vad du har för åsikter,  så nej, jag tyckte inte att du var en nasse på bussen, jag tänkte faktiskt ingenting oh tyckte ingenting , men det är jag det,  samtidigt förstår jag om du uppfattas som  en sån, , om du inte är det så behöver du inte bli upprörd, det kan handla om okunnighet, det kan handla om förutfattade meningar om varandra så som du kanske har förutfattade meningar om kanske en viss grupp eller viss folk, , det har blivit en grej att "nasister och rasister" gärna rakar sig, bär skinnväst och hela kittet som just  du har på dig just nu, det är vad du utstrålar, och då får du bara vara redo att möta vad du än utstrålar.. antingen vara öppen att diskutera detta när någon frågar dig, ta det inte personligt, jag gissar att du  när du ser någon med sjal eller bara nått mörkt runt huvudet så tänker du att där är en muslim, det kan vara någon som bara tycker att det är snyggt, eller att de fryser och drar nått över huvudet,  men vanligaste är att det är inom "islam" som man bär sjalen för symbol for something, och rasister rakar sig gärna och har gärna en viss stil, det är ingenting någon har kommit på över en natt, så nej jag tänkte inte att du var en nasist  , jag tänkte nog mer på ölen du har i handen men jag förstår andra som kanske ryggar tillbaka,  för om jag hade stannat upp för att tänka på vad du är så skulle ja säkert landa på att du säkert  har starka åsikter gällande oss utländska,  färgade, sneögda you name it,  men sanningen är att jag la inte så mycket tid på att ta reda på vem du var, det är inte så viktigt för mig !
 -------
Detta svarade jag  typ ordagrant och säkert lite till, och hans haka var typ på the fucking gooolvet hahaha, han ser helt tappad ut,  ???
Han tackade så mycket och sa att det var skönt att få prata med mig och ville skaka hand och sa sig heta D.aniel och önskade mig bästa dagen medans han skakade min hand och tittade mig i ögonen med glittrande ögon ahahhahahah, WTF! , Ha en bra dag sa jag tillbaka och sattte hörluran i örat igen ahahaha. han var nog inte beredd på den lugna bemötande skulle jag tro...  En ung kille på car 17 år går på bussen och ser han och killen  såg ut att skita på sig nästan stackarn , den här rakade killen hade liksom packning för 100 personer, såg ut som militär packning, och i handen har han en störra djup tallrik och där har han planterat en jävla växt som han gick runt med, och en burk öl i handen !   Jag väntade bara på när den där trevlig lilla ytan snart skall rasa och han kommr att att explodera, , jag bemötte han på ett sätt att han hela vägen försökte göra "rätt för sig" på så klantigt sätt, går upp när en liiiiite äldre dam kliver på, han flyttar HELA sitt bo på sidan och erbjuder plats till kvinnan som redan sitter ner aaahahha, jag försökte verkligen att inte skratta, han tittade mot mig för att visa mig att han är en god medborgare och jag log och titttade ut och låtsades lyssna på musik , men det där höll faaaan inte länge hans trevliga fasad, , när han skulle gå av i centrum skulle folk stiga på och alla väntade på att han skulle dra med sig allt han bär med sig, , INGEN står i vägen för folk väntade på att han skulle ta ut allt, ändå skriiiiiiiiiiker han till alla så jävla högt och frbannad, : FÖR HEEEEEELVETE FLYTTTA PÅ ER ERA JÄVLA IDIOTER !!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHHAHAH  , jag doooog nästan av garv när han gick av, Det brast för honom, trevligstaden hööll inte länge,   Jag hoppas den här Dannen hittar sin väg i livet... Vare sig han är rasist, nasist eller någon som bara ÄLSKAR sin mammas gamla väst ;)!
------------------
 
Gick på min intervju Som gick jättebra, jag var där mer för att presentera mig er än själva yrken, jag brukar alltid vinna på att visa mitt ansikte och tala för mig, och vipps gjorde jag det, kvinnna vill verkligen hjälpa mig då hon blev såld i mig och var glad att jag kom trots att jag inte hade hälften av det som dem hade som krav , men som sagt, jag var där mer för att visa mitt ansikte för framtida jobb ... 
Efter den här "intervjun" så hade jag en riktig intervju, hos J.ollyroom men av nån konstig anledning tappade jag känslan, ville andas ut, strosa runt lite och bara vara.. ringde och avbokade men dem ville gärna träffa mig igen så jag skulle återkomma snart osm möjligt.. Vad gjorde jag av den fria tiden? strosade runt, halv shoppade smink,  Provade kläder och hade en mysig egentid 
 
och Så köpte jag mig  höst kappa, Älskar denna, 
 
 Sedan åt jag sushi,  Muuuummma!
skulle sen gå till haga kyrkan där S.olange studerar halvtid utöver sitt arbete, hon ska bli specialist inom sitt område så hon går en utbildning nu och vi skulle ses där under hennes lunch, så jag köpte mini bakelse till henne och ett par jättefina örhängen och mocka plånbok till henne i present, Hon fyller nämligen år imorgon så det blev en mini överraskning för henne och hon blev bra lycklig! =) 
 
#1 - Aytan

Hahahaha alltså du är ju sååå skön och dina svar 🤣🤣👌👌👌 alltså kunde se situationen framför mig när jag läste detta och kunde inget annat än skratta🤣🤣 du är så duktig och jag förstår att alla vill ha dig, alla behöver en Chantal i sitt liv😍❤️ Sjukt fin kappa👌😍 du äger i den

Svar: hahahah du är för rolig du !!! men eller hur, jag berättade så exakt som möjligt för att ni skall komma så nära den där bussresa -stunden som möjligt :D vilken underhållning säger jag bara haha , fick kämpa med att inte börja garva som FAN! =))) önskar man kunde filma sånt här och lägga upp, nån gång kommer jag spela in ljud eller vad som helst så ni verkligen få höra galna saker som händer dagligen :D
Chanel

#2 - Tant Bea

Alltså jag DÖR !!!
Du är min Gud ibland alltså 😆😆😆😆
Känner ingen som skulle ta han så bra som du gjorde 👏👏👏👏 well done!!
Jag förstår att han inte hade så mycket att säga till om!


Svar: hahaha The Goooodess hela vägen my deaaar!Jag känner ofta att min rappa käft ofta sätter mig i trubbel men dessa dagar gör dem bara gott ahhahaha! Hans min var så jävla obetalbar =)))
Chanel

#3 - Emmy

ha ha ha!!!
Så rolig läsning , jag kan ritkigt se detta framför mig när du sätter han på sin plats !^^

Du ser så fancy ut och Vilken snygg kappa du har köpt !! Passar dig så bra !

Svar: jag förstår , ni skulle vart med, snacka om morgondrama :=)))sjukt underhållande fast att det ändå var om nått så allvarligt .
Tack snyggoooo, Me looove it Long time
Chanel

#4 - Terre Andersson

Det är så grymt när man får visa människor motsatsen till vad de tänker om en!!! Han var säkert inte beredd på ditt lugna och icke-dömande bemötande hahaha

Svar: eller hur, precis så kände jaag, att ge honom något han absolut inte hade väntat sig :D occh detta var såklart dt SISTA han hade tänkt sig, han ville ju göra sig själv till ett offer ahaha yeaah right boyyyY!
Chanel