Chanel

Art_Friday
Sparkade igång helgen med en konstfestival
Som heter "Ortens Konstfestival"
Det lät så trevligt så vi tog vagnen över älvsbron och tittade på "ortens" duktiga konstnärer vars verk inte får så mycket uppmärksamhet annars , Det är säkert en konst i sig att ta sig in i konstvärlden, ännu värre om du bor i "förorten" där man har föreställningar om att de kan bara rappa och spela fotboll och twerka hahah! 
Jag var själv nyfiken vad de skulle finnas för typ av konst i "orten", 
Det skulle endast vara konst av förorts ungdomar/konstnärer för att göra sig en plattform för även dem!
festivalen utlovade  mycket konst , poesi, musik, workshops och talkshow , även där fanns det matförsäljning och min favorit afrikanska restaurang var på plats , deras mat har snabbt blivit uppmärksammad så dem är med lite överallt nu, ritkigt kul att se då jag rek deras mat oerhört mkt ! 
Nu var bara där i ett par timmar efter att ha hämtat grabben , vi skulle ju hem och ha tacosmys och titta på idol så vi missade musiken och lite annat , som tex filmen som skulle visas på slutet av festivalen ! 
 
 
 
Men vi fick en bra kväll hemma sen ändå,
tacosfredag och 3 idolavsnitt som vi har missat! 
Nu sover min grabb så det är nu me and Myself and I Love it,  Vuxentime all in , svängde in på Systembolaget tidigare idag och det var fan på tiden nu,  och köpte på mig 2 flaskor vitt , kanske skall man unna sig ett glas , Som jag förtjänar det efter denna veckans prestation ⭐️