Chanel

Lek & Bus & Sundaypizza-
Ett Regnigt Göteborg denna söndag, 
Planerade söndagshäng med V.anessa och hennes son och hennes systerson som är endast 2 år!
Vad gör man med 3 ungar ?
Man Drar till lek och buslandet såklart och hänger där med busungarna som fick härja fint i ett par timmar !
Efter flera timmar med lek och massa bus åkte vi  till det relativt nyöppnade restaurangen och kör en fin pizza bufffé som dem serverar direkt vid  bordet, detta var verkligen riktig trevlig itailensk-inspirerad restaurang med antingen pastabuffé eller Pizzabuffe som dem serverar direkt till er, , fyfan va nöjda vi vart,
Fräsch  och rymlig lokal/restaurang med bowlinghall och stor bar där man kan köpa sig en drink eller så avnjuter man en god middag/pizzabuffé , det var fullpoäng för dem, RIKTIGT supergoda pizzor, det smakade typ bättre än pizzor man beställer på "finrestaurang", frasiga och direkt ur ugnen , dem såg till att vi alltid hade pizza på  tallriken, dem kom flera gånger och bytte ut våra pizzor, vi fick alla möjliga pizzor, och vad vi åt och åt och ååååt!!!   och himla trevlig personal hade dem med, generösa med drickan också och så grymma priser ,  vad mer kan man begära egentligen ? neeej riktigt fin söndagshäng och det här stället hamnar på favorit-listan dit man kan ta med vänner när man bara vill hänga och ha det mys och samtidigt äta gott och kanske till och med bowla., eller varför inte bara avnjuta goda drinkar vid baren ! !
Bowlingen på andra sidan glasrutan, trots detta inga störningar, tack vare den stora lokalen!
Pizzaaaasunday!
Pizza Nr 2, och sedan blev det säkert 4 andra pizzor, hawaii, 4sorters ostpizza, en vegetarisk pizza, , en annan med lufttorkad skinka mm, och kycklingpizza osv. Heeeerrreguuuud folket, jag kan fortfarande inte andas !
Alla var SÅ nöjda och V.anessa var glad över att hon hade mig som vän som har  nyfikenheten med mig när det gäller att hitta nya ställen att uppleva , restauranger att testa och alla saker jag alltid  hittar till., för detta blir hennes nya favorit sa hon!   Som tur åkte vi bil dit så hon körde hem oss vid 21:00 , man hade fan inte orkat gå en meter efter så mkt mat! 
Dem ahde även fräscha toaletter, då brukar det bli pluspoäng för mig ahhahah!
 
 
 
#1 - V

Men shiiit vilket ställe, pizzorna ser ju så jättegoda ut !!!😍😍😍 förstår att ni var nöjda :)

#2 - Sandra

Gud va lyxigt det där låter !!!