Chanel

Plötsligt Händer Det ... Eller ! ?
Nuuu så måste jag berätta för er att det går framåt här på jobbfronten, 
 
Ni vet väl att det är 3 intervjuer jag varit på som jag verkligen vill ha, förskolan men där har jag ju redan skrivit på timanställning och jag bokar mig car 3-4 dagar i veckan för att kunna ägna mig åt att söka annat jag skulle tycka var både kul och jag får utmanna mig och utvecklas inom helt nytt yrkesområde.. dem ställen som fångade min uppmärksamhet var Självklart C.asino C.osmopol, där känns ju SÅ mkt som jag, jag har ändå levt i klubbvärlden med nattjobb värdinna gogodans och allt man kan komma på, så det är ändå en miljö jag uppskattar och kan hantera ganska så väl.. Så att vara en del av C.asino gänget var lite  dröm, som att vara med i så kallad klubbvärlden men lite mer städat och lite mer klass på det hela,  men så nämnde jag oxå att dem blev rätt så såld på mig när dem såg mig under rekryteringsträffen där flera företag var på plats och dem ville ha mig direkt,  dem fastnade helt för mig och hon till och med gjorde flera  utropstecken på mitt CV vilket skulle betyda att mitt CV ska dem EJ missa att läsa sen och även ta kontakt med mig, , fattade nog inte deras direkta intresse för mig då dem var rätt kyliga mot typ ALLA; dem var typ enda företaget där som folk inte riktigt vågade gå fram till, dem stod där i kostym och röd fluga och såg så "märkvärdiga ut", men själv tyckte jag såklart att dem var supertrevliga då dem tog emot mig direkt och dem kunde se mig som d.ealer sa dem direkt, jag vet absolut inte vad dem  fastnade för men dem jagade mig som tok efter detta,  2 gånger avböjde jag intervjuer med dem  för att jag tyckte att det bara var en dålig drööm jag hade , ofta jag skulle ha möjligheten att jobba deras tider , ofta jag kan vara en D.ealer, jag som kan noll matte och huvudräkning, USCH, men drömma kan man kände jag,   dem verkade ha så höga fförväntningar på mig och jag förstod nog aldrig riktit varför vilket såklart skrämde iväg mig lite, , trots att jag avbokade två möten så var hon igång att jaga mig trots att dme har haft flera gruppintervjuer, , jag började bli osäker, vad FAN sa jag som fångade dem så hårt ?  jag ringer Th.erese helt nojig och hon garvade åt mig, så typiskt mig, hur kom det sig att jag ens tror att jag ska bli en d.ealer eller vad dem nu söker på C:asinot frågade hon mig, ? Och ännu förvånad blir hon när jag läser sista mailet rekryteringschefen skriver till mig, T.herese tycker att sånt händer bara Ch.antal, Ofta ett företag väntar på att DU ska välja dem sa hon, men detta är exakt vad dem skrev när vi mailade fram och tillbaka och jag gick med på en personlig itnervju. 
Hhahaha  Ofta arbetsgivaren säger att man ska välja dem ? jag blev jävligt nojig  och ringde TH.erese, har jag kryddat på om mina kunskaper eller har jag överdrivt med nått som gör att dem så gärna vill ha mig? liksom Varför den enorma intressen för mig som kan NOLL inom deras yrkesområde  `? jag har liksom ingenting att komma med, dock upprepade dem att jag var så snygg och har hög social kompetens som många saknar idag och att dem tycker att jag har ett ansikte som presenterar ett företag på ett positivt sätt,vad det nu ska betyda men det var detta dem sa mycket till mig, ? nackdelen med mig är att folk har SÅ höga tankar om mig när jag presenterar mig, jag är ganska bra på att sälja in mig och ibland lite för bra, och då kan det ibland kännas som att jag lurar folk , utan avsikt, , jag tycker det är bättre att dem har låga tankar om mig så jag kan förvåna dem i allt jag gör hahaha, men ofta har folk så förbannat höga tankar om mig när jag står där och presenterar mig själv som perfekt trots brister.. , men jag var tydlig med att jag säkert ej kommer kunna bli en d.ealer men dem ville ändå ha mig på intervju, jag kommer dit och det är lång intervju och efter halva intervjun så är det PROV säger dem, , JAAA, MATTEPROV PÅ TID, jag tappade hakan, WTF? skojar dem !!!!!!  

jag visste ju att jag skulle få typ IG MINUS !  provet gick SKIT, som tänkt, jag fick 15 rätt av 30 hahahahah,  och det var dessutom 15 tal jag hann göra, det var såna patetiskt svåra tal som aldrig tog slut,  ni vet , ett lååångt jävla tal och man fick ej kladda nånstans , det var fan skit svårt , tyckte jag,  men även hon som intervjuade mig gillade mig men dem förstod att det kan bli väldigt svårt för mig speciellt när jag själv säger att matte inte alls är min grej...huvudräkning is numero ett som d.ealer liksom, det går säkert att träna upp detta ,men jag kände ingen som helst intresse för att göra det trots att jag ändå ville vara en del av C:asinot så var inte d.ealer kanske min grej alls,  jag var ärlig och  tackade för mig, men så RInger hon Madde igen senare på dagen, säger att dem alla gillar mig så mycket och vill ej släppa mig ? ahahah VA?  hon berättar att dem hade pratat ihop sig och dem vill ha mig som direkt ansiktet för gästerna, C:asino H.ost, det skulle ju passa dig utmärkt sa dem, jag tyckte det lät skiiiiit kul, mkt roligare än D.ealer, så då fick jag upp känslan igen,  där får man möta gästerna , det är hosten  som checkar in gäster, tar bild på dem, och även stänger av dem om det skullle komma att behövas mm. ,

Så det blir mkt reception arbete, mkt data, och så även vara ute vid maskinerna och kolla så allt funkar fint, man jobbar mellan vakterna och säkerhetsingången samt bland gästerna,  detta tyckte jag lät SÅ bra, då skulle jag komma på en ny intervju, och nya tester, alltså seriös, jag trodde FAN inte att det behövdes så mkt test för att komma in på C.asino, jag har gjort 5 tester på datorn , snabbhet, personlighetsdrag, logisk tänk, och massa fler, OCH matte på datorn, ALLT på tid, 4 minuter för varje test, och det är 20 frågor, heeelt sinnenssjukt hur dem tänker, man måååste skynda sig att klicka i. annars hinner man inte, . jag pratade med "new Mr ex" som är faktiskt jävlig smart och  som gått på chalmers ahhaha (då är man väl smart =)? jaa, , och även han blev förvånad över hur jävla svåra frågor det var.. 

Efter detta så skulle dem kolla U.C, samt utdrag ur belasningsreg som är på väg..  och IDAG hade jag sista intervjun, då är det Säkerhetsintervju, där kollar dem din bakgrund, familjens relation till spel, droger, mm, och min barndom, OMG; dem verkar SÅ stenhårda med allt, till slut kom det fram till att jag har bott på behandlingshem, men jag förklarade min problematik, hade ingenting med droger, alkohol utan det var tonårsrebell som hade agg-problem mot vuxenvärlden och mot typ ALLA, och jag var ärlig med att denna aggen styrde mitt liv länge men det är oxå det jag har jobbat med varje dag för att vara där jag är idag-..  hon var väldigt nöjd med min öppenhet om just detta, jag berättade väldigt kort men hon var ändå väldit imponerad, det var nog nästan pluspoäng ,  , och sedan säger hon : MEN DU BODDE VÄL INTE PÅ EN SiS HEM ?  dvs St.atens In.stitutionstyrelse , HMm   ööömmm jooodå hahaha. , hon såg ju chockad ut då sis är ju LVU och allt, vilket jag såklart har haft,  länge!!!  Men tror jag räddade upp allt med min chaaaarm hahah!

Jag fattar inte hur de kan vara så hårda, med kunskap, säkerhet och ALLT.., herreguuud jag är förvånad ! hade dem inte "förälskat sig i mig direkt" så hade jag inte haft en chans att gåå vidare i intervjuerna , men av nån oklar anledning vill dem verkligen ha mig där... SÅ efter sista säkerhetsintervjun idag gick vi runt och jag fick träffa några av dem 400 anställda,  så lyxigt dem har där i personalrummet med massa söta rosa bakelse som är uppdukat för dem att bara ta, och massa skumpaflaskor (som dem såklart ej får dricka hahaha)   träffade vakter, säkerhetspersonal , de.aler  då det är dem man kommer jobba närmast om man får jobbet mm...   När vi var klara flera  timmar senare så skakar hon hand vid dörren och säger att dem är såå nöjda med mig och vill ha mig,  ööhh vaaa ???? Jappp du kommer få alla papper och så kallar vi in dig så skriver vi på och vi får anpassa oss efter så mkt som du kan jobba, det vill säga bara extra men MINST 4 pass i månaden är ett krav,  , vi vill ha dig i vårat team  , välkommen !, 

Saaay WHAT? jag som tyckte det var kört för mig eftr ALLA tester och intervjuer och gud vet vaaaaad !    JAaa, jag är jättelycklig och går ut därifrån och ser att jag har missat samtal, ringer upp, det är J.ollyroom, dem vill säga Grattis CH.antal, vi har valt dig, så jobbet är ditt om du fortfarande vill ha det ?? ÖÖhh VAAAA???  JAAAAAAAAA säger jag, självklart vill jag ha det,  ahahahhaha, även där krävde jag deltid då jag vill verkligen få ihop det med det andra jobbet inom förskolan...
 
Jag fattade ingenting, där står jag på Stenpiren och kan inte fatta att jag har fått båda jobben som jag önskade mig, och  på så vos så att jag kan dela upp det för att få ihop det till kanske drygt 100% beroende hur många pass man tar inom förskolan,  ,  SÅ  låt mig säga att om allt går som det ska, om JAG räcker till, så kommer jaag att jobba som pedago på förskola som är mitt trygga zon, sedan kommer jag att jobba på kundstjänsten och showroom på J.ollyroom så ringer ni så kanske är det mig ni kommer att få tala med inom närmaste framtid haha, och så kommer jag även vara mycket i deras nya showroom där man får träffa kunderna direkt och ge tips och råd mm, så det blir mitt ansvarsområde då dem tycker jag skulle passa perfekt där utöver kundcervicen, jaa   och så kommer jag då  jobba extra som C.asino-H.ost På C.asino C.osmopol , YEEAAHHH!!! hahahha Jaa, nu ska vi bara se till att jag räcker till allt detta oxå.. mest Helg och kväll på C.asino men förekommer dagpass med så helger eller kvällspass får jag be någon rädda mig med barnpassning .. Jag hoppas detta verkligen går vägen att jag kan få lite hjälp med grabben ibland så att jag kan få lite uttrymme att jobba, jobba jobba , !!!
 
Huuuur ska detta gå , Wish Me Lycka till för jag tror jag behöver det hahahah! 
 
#1 - www.teresia87.blogg.se

Grattiiiiis 😁 Så himla kul att du fick allting som du ville ha!!!

Svar: verkligen suuuuperkul, har inte riktigt smällt det än, jag kunde slutat på två tråkiga jobb eller ännu värre, ett tråkigt jobb, , nu blir det något man verklgen är nyfiken på , kan gå hur som helst men ger det fan en chans :)
Chanel

#2 - Emma

Fyfan va coolt , GRATTIS gumman , så jävla duktig du är !!!!
Jag är riktigt imponerad av dig , jobba inte sönder dig bara ! 💖💖

Svar: tack vännen, känner så himla kul, att man vågade kasta sig ut, men vill ej höja glaset än, måste börja först och se med arbetstiderna om det nu på något galet sätt går att få ihop allt detta, först då kan vi höja glaset hahah!
Chanel

#3 - Sandra

men va kul, och med så bra respons från alla ,
du kommer fixa detta så bra, och du är ju som gjord för casinojobbet !
när sätter du igång med allt ? detta måste du ju fira! :)

Svar: eller hur, den responsen var så oväntad, känns som jag tagit vatten över huvudet men känns ändå bättre när det inte är D.ealer jag skall vara, där hade jag inte trott på mig själv alls för fem öre då jag VET hur snurrig jag är i bollen , så Host passar mig utmärkt, , jaaa tr jag mo ah ha ! ska absolut fira det, på ett eller annat sätt , ska till båda ställena och skriva på mm nästa vecka sen sätter vi nog igång.
Chanel

#4 - Tant Bea

😱😱😱 wow! Fantastiskt jobbat !!!👏👏👏👏 grattis vännen, nu blir jag också inspirerad att söka ett roligare arbete 😍😍 då ringer jag experten sen när vi går i bebistankar 😍😍 coolt att dom på casinot ger dig jobbet typ innan intervjun ^^ jag är ändå inte minsta förvånad när det gäller dig , du vet ju vad du gör 😉 !!! Grattis igen gumman!!!!!!!!'

Svar: haha JAAA när ni börjat gå i bebistankar lär jag då vara expert, hoppas jag !Jaa, det ska verkligen bli kul att prova annat ! och dessutom olika saker så man slipper tröttna och hata att gå till jobbet osv. !!! jaa, det verkade verkligen som att dem ville åt mig hahaha, och dem fick som dem ville, vi får bara hoppas nu att man kan leverera grym service och allt annat skit som jag ska kunna tills dess ha ha !
Chanel