Chanel

New Uniform -New Adventure
 
Måndagen är redan förbi och snart är det väl redan mitten på veckan, 
Veckan har börjat fint,  sjukan fortsätter dock, hostar så mkt att folk blir rädda för mig och så är jag SÅ hes att alla ber mig spara min röst hahaha, ingen vågar prata med mig, men jag har energi ändå i kroppen vilket behövdes för jag hade bokat tid på Casinot idag för att prova deras uniform, visa mig allt som behöver visas, regler, information, mm  Jag har min utbildning/första pass i helgen så jag var tvungen att gå dit och skriva på kontrakt och ha ett sista möten med 2 chefer från Team C:asno H.ost  avdelningen. det är SÅ många team och avdelningar, jag kommer ha car 420 nya "arbetskollegor! ahhahah, Så det är rätt skönt med team så man vet vilket team man tillhör...  Allt gick jättebra och jag hittade kläder i min storlek , kostymbyxor i storlek 36, skjorta i storlek 38 och väst i storlek 36, allt fanns för mig, så dem slapp göra beställning iaf. storlek 36 var slut på skjortan men 38 satt helt ok, lite luft i skjortan behövs , jag skall ju trots allt smygäta allt som finns där är min tanke hahha,, några timmar senare  tackade jag för mig och jag tassade ut nöjd och glad med massa papper !   
Firade detta med en god lunch all by my self och läste genom alla papper,  sååå lugnt och skönt.!
Jaaa, Där jag sitter och äter så ringer telefonen, hör snart att det är chefen inom förskol-b.emanningen,  vad tror ni hon säger, , Hon säger att dem jättegärna vill erbjuda mig en längre vikariat , omgående , personalen och cheferna hade frågat efter mig och dem vill ha mig fram till julen heltid med mycket stor chans till förlängning efter jullovet., .   HAhahah, Herregud, först har du inget jobb, sedan jagar jobben dig, hade jag inte varit så säker på att jag vill prova mina vingar hade jag ju såklart lockats av erbjudandet direkt, det var just detta jag var rädd för, att dem kommer vilja ha mig på samma ställe och erbjuda längre tjänst , är så glad att jag har redan tackat ja till annat så jag slapp lockas av detta och sedan fastna inom samma sak.. Jag tackade för att dem tänkte på mig men förklarade att jag inte kan ta detta, utan jag vill endast ha det som "deltid" timanställning och jobbar gärna 2-3 dagar inom förskolan men inte mer..  
-------------
Jag skall  ju även ha mitt första arbetspass/utbildning imorgon på J.ollyroom.. Jag kommer röra mig i kundtjänsten samt deras Showroomen , Shoowroomen är det många som vill jobba men endast några kan jobba där och helst dem som slutar 18:00 , jag berättade att jag var intresserad av att även vara i shoowroomen men att jag tyvärr inte kan jobba till 18:00.. Men så ringde dem mig och dem hade pratat och dem tyckte jag skulle passa utmärkt i deras Shoowroom så där hamnade jag iaf, Blev verkligen riktigt nöjd, ,, för då blir det inte bara "kontorsjobb"  med telsamtal och dataknappar, utan jag kan jobba halva passet med kundtjänst och senare på dan gå över till showroomen och möta kunderna som vill komma in och få sig en överblick och möjlighet att  klämma testa och även där får dem svar på frågor kring produkterna , och det är jsut det jag kommer få utbildning inom, deras datasystem samt mkt kring olika material , jag skall kunna svara på typ dem flesta frågorna kring produkter vi säljer . speciellt i shooowroomen, vilka är ekologiska,  klimatsmart material,  , vilka produkter är allergiframkallande,temperaturregleringssytem,  you name it, Jag har noll kunskap inom detta, men det blir intressant , jag antar utmaningen, det värsta som kan hända är att veta att jag gav det 100 procent ärlig chans och det gick inte, det blir inte farligare än så :)