Chanel

Livet + Sjukdomar!
Vi har varit hemma sen i onsd då  jag hämtade en mycket febrig och förkyld grabb på förskolan sent tisdag,, det går att lura sig själv och förneka att man är sjuk men så blir barnen oxå sjuka och då kan man inte lura sig själv längre! så jag fick ju ringa och sjukanmäla mig hos J.ollyroom efter bara 1 dag, suger men kom nog inte som någon förvåning, jag själv hostar som fan, och är på tok för hes så alla hör ju, så inte konstigt när jag säger att grabben nu oxå är sjuk men det sög lite, man hade ju liksom precis kommit igång!! 
Så det fick bli hemma onsd Tors samt  fred!!!
missade en dag på Jo,llyroom men torsdagkväll gjorde jag min första pass på Ca.sino C.osmo mellan 18:23:30 medan L fick vara hos V.anessa och hennes E.lliot, den kunde jag liksom inte missa samt att han kändes då lite bättre och han såg ju fram emot övernattning hos sin kompis.. , blev övernattning där och jag hade fantastisk kul kväll på jobbet , kort pass och ville ej sluta ..  många sköna kollegor och alla var villiga att hjälpa den här förvirrade hönsen ! sköna kollegor , över 400 nya kollegor hittar man nån man gillar ju, , både sköna tjejer och sköna  halvsnygga killar att oskyldigflörta med ;) , Påminner om tiden man festade och fick pengar för det hahah, nu är det dock lite mer städat utan alkohol men minst lika skoj , att vara under samma tak med folk som inte tar livet på största allvar utan har en personlighetsdrag där dem tar det mesta med klack spark , älskar sitt job och uppskattar det sociala nattllivet, det är nått speciellt med den känslan , man känner sig,,, Hemma! oavsett om man ej skulle gå ihop med alla så har såna personer oftast mkt att hämta hos varandra i sin helhet !  !!!
Och det underlättar att Chefen tror stark på en ahhaha, Vi får hoppas att det blir så , Vill ogärna göra henne besivken :D 
 
 
Hände sååå mycket som jag såklart inte kan gå in på  i detalj men det var en bra kväll på jobbet, Efter jobbet kom ”Nr Mr ex” han från kusten som jag dejtade ett tag och som flyttade till gbg för bra tag sen, vi har ju alltid fortsatt kontakt och ses ganska ofta när jag har en stund över på kvällarna samt när jag är hemma själv ibland.. han kom iaf och plockade upp  mig efter jobbet , vi körde raka vägen hem och umgick halva natten och bara hade det mys med mini ostbricka och glas vin till mig , guuuud min närmaste granne på boendet  som gett mig ”kärleksförklaring ” kunde inte riktigt hantera detta , 
jag såg honom aldrig  när jag hade besök här men han visste att någon var här , vi hördes ju , samt bilen utanför, människan han stod utanför mitt rum samt gick ut och in 100 gånger i timmen kl 01:00 på natten hahaa , Han hostade högt och tände lampor och jag kunde inte låta bli att flabba halvtyst, New Mr kunde riktigt känna spänningen genom dörren och han undrade vad faaan pågår, förklarade kort att han är nog inte så förtjust i att jag har besök troligtvis av en snubbe, vilket snabbt skapade svartsjuka hos min new mr ex, som skulle trycka på vilken frihet jag skulle ha om jag var hans flickvän , jag har egentligen aldrig varit hans flickvän och det är lite hans dröm time to time, och med någon granne som bodde så nära mig som visar sitt intresse så öppet och samtidigt som New Mr vet att jag går igång på spännande saker och är vääääldigt passionerad person så började hans tankar spåra vilt om att jag snart kommer se detta som något spännande, så  nu berättade han om vilken frihet jag skulle haft om vi var tillsmamans då han vet att jag väljer frihet 1000gånger före så kallad kärleksrelationer, hans erbjudande var lockande, sa jag  och kysste honom till tystnad !!! 

Det första min granne gjorde fredagmorgonen var att förhöra mig, dör en smula av garv varje gång han ska försöka att spela oberörd, det är han inte bra på alls , han frågade vem det var inatt och om jag drack vinn, han skulle visst träffa sitt ex och ta en fika just like that, jag önskade honom lycka till men han tryckte på att han absolut inte var intresserad av att dricka vin med henne utan bara fika på dagtid HAhaHAH!! kändes som att jag var 16 år igen och tog in min pojkvän genom fönstret och blev förhörd dagen efter  Hahahha😂 efter förhören unnade vi oss en sen men god frukost jag och lilleman efter jag hämtat han där på morgonen runt halv elva!
 Skulle jobbat på C-asinot då L.éons  ”bonusmorfar och bonusmormor” skulle ha han idag I vilket fall, men jag avbokade passet så jag kan ta och kanske vila ut lite .. 
En ledig kväll för mig själv behöver jag inna nya veckan drar igång var ett big måsten med alla sjukdomar  jag gjorde inte mkt av min lediga fredagkväll, gjorde tacos och låste inne mig med fiilm samt sex and the city  ..  
Hämtade upp grabben idag och hostan har verkligen slagit till igen  och han hostar nonstop nu, jag som trodde sjukan börjat trappas ner , nejdå, en ny omgång, FUCK !!!!!! Detta mååååste bli bra tills på måndag, 
Strax innan åtta ikväll  en lördagkväll hittade man oss redan under täcket, ingen sömn dock pga så mkt hosta, men nu har han somnat efter ett par timmar av hostattack, satans skit, inte funkar det heller med tabletter, ingefära, extra starka sugtabletter , te , you name it,!
 Vi får hoppas på mirakel imorgon!

Spenderade annars lördagdagen på olika loppis ställen efter att ha plockat upp han idag vid tolv. vi tog en fika för att sedan strossa runt i olika second hand butiker , vi orkade inte så mkt mer efter det ,
Ni Ser ju på bilden, svullen ansikte och ser sjukt trött ut
 
frågade om han ville äta på hans favorit restaurang efter våra runda men nej, han ville hem och vila, samtidigt ringde Z.olange som undrade om vi skulle med till L.iseberg med hennes kompis och deras 2 barn,  men inte ens det lockade ungen min så det fick bli att åka tillbaka hem och äta lite tacos innan sängen.. Så vii har en väldigt lugn lördagkväll här, skönt det med !!! Men får tillägga, jag gick upp igfen för en liten stund sen och gjorde supergod baguette med smörstekta kantareller.. MUMS, Nu är jag nöjd, ligger i sängen i mörkret och funderar på om jag skall slå på en film på datorn eller tillåta mig själv att slockna ? eller kanske lyssna på lite skön musik, vi får se , Natten är ung!
 
 
#1 - Emmy

men ojdå!!, krya på er nu ,
men så kul att höra att du har börjat på dina nya jobb och att det känns bra, kan tänka mig att du kommer att stortrivas och jag håller med, du blir en storfavorit på casinot :)

Svar: tack, aldrig varit så trött på sjukdomar som nu haha, eller jooodå men detta är sååå utdragande!!!
jaa, jag tror jag kommer trivas, ger den iaf en riktig ärlig chans så ser vi vart det leder, men just nu känns det sjuuukt bra, känns som helt rätt yrkesområde faktiskt ...
Chanel