Hälsosamt Står För Enat Folk- Det Går Inte Att Ta Miste På !

Tänka att det redan är lördagkväll/natt,   
 
Hoppas man kan få sova ut lite extra imorgon så man riktigt kan känna av stora lyxen med helgen, hela veckan har jag behövt gå upp kl 05:00 så jag såg ju lite fram emot helgen men även helgen har varit fullrulle med få timmars sömn, men än är den ju inte över, trots allt bara lördagsnatt än så länge !
 
Fredag, jobbade i Fiskebäck ..Det märks verkligen att jag tycker om att "jobba" nu för tiden, Det är verkligen ett jävla under på den fronten, verkligen ett UNDER ! ! ! 
 
Efter jobb skyndade jag mig hem, det blev  mini tacosbuffe till halva boendet.. BLev sjukt lyckad kväll, ungarna lekte och hade det bra, åt mkt tacos och lekte mer, vi vuxna åt gott ,  spelade spel och pratade halva natten, blev en sen men toppenkväll och ett fint avslutning för S.anna med sin son som flyttade idag till typ Uddevalla .. Även E.rik flyttade men han var ej hemma hela kvällen, men vi hann ses idag för att säga hejdå, han flyttar bara till Majorna så vi bytte nr för att kanske kunna hänga nån gång under närmaste framtid vi alla ! !
Lördag:
S.andra från kusten skulle komma och hälsa på oss, vi planerade halvshopping och äta lite gott och bara ha en heldag av häng!!,  Vi har inte setts sen flytten trots att vi typ snackar 2 timmar i tel i veckan! 
Vi började med lite fika
Streetcoooolishar, Det var många blickar och kommentarer till L, folk vill bokstavligen talat kidnappa ungen , samt göra han känd på instagram med eget konto AHHAA, Never!
Vi åt på den västafrikanska restaurangen Som jag tycker som mkt , Lååång vänta, dålig service då S.andra fick kött när hon beställde vegetarisk... Vi fick mat efter 1,5 timme trots att L var så hungrig.. inte okej nånstans och det fick dem bannemej veta! 
 Nasist-demostration in i Stan,  Galenskap in i stan men samtidigt förenades dem som ej är lika trångsynta, det var sån stark gemenskap på stan, alla talade med varann, skrattade åt nasisterna, svenskar som utländska, det var väldigt fint att bevittna hur detta förde ALLa samman och lät nasisterna se patetiska ut, vi var fler, vi hade annat för oss och de fick hålla på!
 
 
Innan den stora demostrationen skulle äga rum tågade nazzarna genom  Gbg gator några dagar innan och tuffade sig lite...
Och tidigare idag i GBG
 MER FRÅN GÖTEBORG TIDIGARE  IDAG, 
Det varit en mkt intressant dag i Göteborg ! Men i sin helhet, en härlig dag med finbesöket som avslutades med Espresso housemys i deras sköna soffor  där vi satt i  ett par timmar och pratade om dagen som varit innan S.andra tog bussen tillbaka till kusten ! 
Bye Byyye Sandra, L tyckte det var lite tråkigt att vi inte kunde hoppa på samma buss mot kusten, han fick nog lite "hemlängtan" till kusten igen, sweeet., en vacker dag snart igen skall vi absolut besöka det igen !
 
1 kommentar
Tant Bea

Wow !!!
Jag vet inte ens var jag ska börja nånstans !!!!!!!!!!!!!!!

Jag håller med folk, du bör söka upp någon modellagentur till Leon, han skulle äga !, sötaste ungen !!

Vilken tråkig restaurangbesök även om maten ser svingott ut, var det kanske för att det var så mycket folk på stan och dom fick stora beställningar kanske ? Oavsett låter det fruktansvärt .

Och den här demonstrationen alltså, jag kan inte fatta att det här är Göteborg men så grymt att deras planer avstyrdes , Fyfan vilka äckliga människor som tror att alla andra ska bara sitta och titta på när de spyr ut sitt hat på stan, usch ! Så grymt att så många motdemonstranter var på plats och visade sitt stöd !