Chanel

Sova Med Bloggen-
Stackars min blogg när jag är övertrött men ska ändå envisas med att blogga Hahaha, slutar ju inte så bra, skriver som en kratta , och vänder på orden så det blir inget  av "ursprungsordet" alls , vet ej Hur jag lyckas skriva så galet , men ofta handlar det om att jag bara skriver och läser ju då absolut inte igenom innan jag postar, det tar på tok för mkt tid att läsa igenom, jag skyller på att jag ofta blir avbryten mitt upp i allt, vilket verkligen stämmer,  men mitt sista inlägg vart så galet att jag inte ens förstod själv vad jag skrev eller vad fan jag menade  .. HAHAHAHA! 
 
Tur mina läsare (förhoppningsvis) kan gissa sig till vad fan jag skriver om AHHAHA , jag somnade ju undrR tiden jag skrev igår , snacka trött !!!!  Ingen kommer undan min trötthet... ber sällan om ursäkt för att jag slarvar sååå mkt när jag skriver och att jag sällan läser igenom innan jag postar , men kände nästan att jag behövde med om ursäkt för mitt förra inlägg hahaha, för den hajar man ju noll, jag rättade lite nu för det gick helt enkelt inte att hänga med i svängarba.. inte en enda mening var ju rätt liksom ahhaha! Godkväll på er !
Idag har jag varit hemma med en sjuk grabb som har 39graders feber , såååklart att sjukdomen ej vill ge sig, den här höstens sjukdomar alltså... L,.ena gjorde nyponsoppa till han som han tokälskade, låg i sängen och kollade på barnkanalen halva dan..mår han lagom bra imorgon så ska han ändå inte vara på förskolan då de önskar en feberfri dag innan man kommer tillbaka, Le,na och K.urt erbjuder sig att ha honom medan jag jobbar så kan dem baka med han och bara ta det lugnt hemma, vi får se , jag försöker stoppa dem med allt dem vill hjälpa till med, men dem ger sig inte...vi ser imorogn, idag ville dem ha han själv oxå men då var han såpass kass så jag ville vara här med han... dem är äldre, får ej gå och slita ut sig för min skull inte !!! :O)
 
Mina kollegor saknade experten på jobbet idag iaf hahahahahahhahah  Lovat att försöka komma imorgon och rädda dem !:P
 
bjöd hela huset på pastagratäng med köttfärs som uppskattades av alla.! på bilden skulle den precis in i ugnen!
Kvällspromenad med kvällssol.!
-------------------
 Övrigt Så är det ingen vanlig dag för min egna Rocksister Th.erese fyller 30år idag!!!!
Det var kalas för henne i helgen men jag kunde så klart inte närvara, GRATTIS coooolaste tjejen!
Fan som jag diggar dig !! ;) En av dem väldigt  få som jag verklien diggar till 100 , Minns när vi var 13-14 år och delade bästa vänner halsband, så olika och med så olika drömmar, ändå står vi här , flera år senare och ingenting har förändrats.. vi är densamma, oavsett vad livet serverar oss och och trots att vi har tagit olika vägar i livet så har vi ändå gått samma väg,  , oavsett hur mkt vi utvecklas och förändras, har vi alltid kunnat  lita på att den andre är den man alltid känt,, allt har förändrats men ändå är allting sig lik! 
That´s Why I Love You!"
 
På bilden är Therese typ 15 år, tre olika tillfällen, ena är när vi spelar gravida i min lilla stuga jag hade på den tiden, vi hade jämt kul på nätterna när vi sov över hos varandra, den andre bilden är från en föräldrarfritt kväll, när vi gjorde om deras hus till festhus när föräldrarna var borta.. det var fullt med killar och sprit och mat, där är kl närmare 4 på natten och hon har strulat med halva huset , likt mig haha, och så självklart ringde vi alla lärare vi hatade och så Gert från Morgonzo elle vad det heter ahha, han blev skitförbannad på oss! en annan är från en sommardag med grillafton hos oss, det är 3 bilder med stora minnen , så jävla kul vi har haft på vägen!
Grattis till Your Next 30!!  <3