Chanel

Novemberkaos-
Önskar jag hade lite mer än 10 min över till bloggen för att göra en ordentlig uppdate direkt men som jag nämnde i mitt "sista" inlägg så skulle det bli en  en intensiv och myvket stressigig vecka och mycket riktigt så är det mycket att göra och det är ju redan torsdag , heerreguuud, ,..:  Jag är mitt upp i kaoset och idag har jag gjort mig otillgänglig för jobb inom förskolan då jag behöver ha ett par lediga dagar att hinna med allt som skall hinnas med, men jobbat på J.olly månd-onsdag och som vanligt har jag skitkul på jobbet verkligen!  ,

Ni Som ringer , smsar och undrar och ej får något svar,  ha överseende med att jag tyvärr ej hinner prata så mkt , försöker balansera att jobba , hämta L.éon vid 18:00 , hemma runt 18:45 , försöka vara lite närvarande mamma innan läggning och samtidigt befinna mig i kaoset som jag håller på att deala med just nu, Så det finns Inte tid för något annat än fokus fokus foookus på det viktigaste ! Ringer er när det finns utrymme för det ! !
 
Ligger och vilar i 5 min nu för att sedan ta snabbdusch och sedan skall jag  hämta grabben kl 14:00 ,  ta ett avbrott från allt och gå ut och leta halloweenkläder med lillen inför hans Halloweenfest på Förskolan imorgon, Wooppp woopppa,  Jag har hittat 20tals peruk som vi fått låna hahaa, Där har vi utgångspunkten för han =) Han vill INTE ha den  , den är hög superblond peruk, där i tänker jag sätta i flera spindlar om vi hittar det, och dräkt får vi se vad det blir... Hoppas hitta nått skoj ! Sedan skall jag på ett möte ikväll Så just nu skall jag njuta av vilan i ett par miinuter till innan jag kastar mig i duschen! Ps. Älskar novembersolen som tittar fram nu, Man skulle kunna tro att det är vår i luften ..  And I Loove it !
 
 
#1 - Sandra

❤️❤️❤️