Chanel

You Know Me As Queen-
 
 
Soliga fredagen slutade med en heldag ute på stan  och Botaniska 
Och slutlige  slottskogen , där bjöds det på mycket, lek bus och grillat med några halvbekanta vi sprang på häromdagen och deras ena grabb är i L.éons ålder och dem var ett gäng som skulle grilla med kidsen och ungarna lekte och hade väldigt skoj  och dem blev bara fler och fler ungar och till slut blev det som fritidsgård runt oss och ljudnivå på Max och L.éon är så jävla skärpt när jag ser andras ungar  härjar runt och inte lyssnar på sina föräldrar , och folk ska säga att "ensamtt" barn utan syskon är bortskämda ,hahahaa! Ja jag ser det! Mitt barn ska bli så jävla bortskämd nu , för att han är en riktig reko kille, lite mkt energi som jag har svårt att alltid möta och handskas med, men att han är en riktigt fin kille, det är bara förnamnet! (ps han tror dock han vet allt, och det oooooorkar jag inte med alltid,, en sån riktig polis tror han att han är, vem orkar ha koll på alla hela tiden och rätta de 24 /7? joo min son , han tror sig vara en polis:/  ) HAHHAHA jag som tänkte hylla han börjar ju fan såga ist , sågning är mer min grej inser jag ahhahah, vi lämnar det så !
 
Ps. att L.éons (barn-kubb) skulle bli så sjukt populärt, varenda unge ville åt den kubben och massa föräldrar som stoppade mig och frågade var jag hade köpt det m.m., det var på sån nivå att L.éon tittade på mig och frågade: " Mamma , varför vill alla ha min kubb?" hahahah,  Jaa, inte en chans att jag tittar bort en sekund när jag har med den kubben, den kommer försvinna fortare än en fluga !
Vi hade i vilket fall en fantastisk dag och kväll  med massa selfie för jag kom ihåg att ta med selfies pinne woopp wopp hahaha, mobbat.se!   vi var inte hemma igen först vid 20:30 och då köpte vi med oss halvrillat kyckling från pizzerian på väg hem, det fick heta fredagsmyset sent på kvällen,
Idag är det Gbgvarvet och vill inte riktigt in till stan, inte minsta sugen på folkmassan idag, lite trött än och skulle egentligen välja sömn före allt just nu ahaha men Lycka till med det liksom !
Träningskläder är inte så charmigt på Botaniska ahahaha Men rockade dem för dem var lite färgglada
Me And My Liiion, VI är Sååå cooola va ! mest han hahah!
 
Jaa, Ch.antal råkar hitta den här appen som alla har på insta, hahaha jag som trodde man behövde ha "snap" för att kunna ta såna bilder ? hahaha jaja , lite kul var det i typ 10min
You Know Me As A Queen
Eller kanske inte  HAHAHAH!
 
#1 - V

men shit va snygga ni är!!!!!!

Svar: taaack snyggio ;)
Chanel

#2 - Emmy

ni blir ju bara vackrare och vackrare, du ser ut som en filmstjärna och Loen ser ut som Will Smiths barn ^^

Svar: Tack goorg, Will Smitt , haha jaaa, Det där får jag höra ofta, jag m¨åste nog ha haft romans med han i smyg alltså :=)
Chanel