Chanel

Vardagsprat-
Åt sen frukost och satt för mig själv och läste lite om dagens nyheter , L.éon är på daghemmet och dem ska iväg idag och kolla på djur på nån mini Zoo idag, på hans daghem har dem både höns, hästar och en hund, han ÄLSKAR att vara där, fattar inte hur vi kan vara så olika hahaha, felet ligger i att han är född i Sverige HAHAH, Japp,,  Han älskar verkligen att vara där och han var där helt själv även igår och berättade hur kul han haft,  vi hade lite inskolning förra veckan men nu går han där måndag till torsdag 08:30-15:30, så igår passade jag på att springa på lite ärenden på stan och var över hos L.ärarpartner som är min arbetsgivare och lämnade över kopia från belastningsreg. från polisen och berättade även att jag är FRI for job nu, dock bara fram till Juli , för 4 veckor är det ju stängt även på daghemmet och från 15é aug börjar han den riktiga förskolan där vi har fått plats, itne min första handsval och tror inte ens att det fanns som alternativ men jag ska försöka åka ut dit någon dag och se avståndet och se vad det är för förskola,  jag står dock fortfarande på plats till förstahandsvalet ssom är stenkast härifrån oh verkar vara en lugn och fin förskola.. 

Men kommer jag ut och jobbar liiiiiite nu  innan juli så är det alltid nått iaf , det är frustrerande att vilja ut och arbeta men så är man så satans begränsad så du kan inte göra nått åt det hur mkt du än vill.. dessa tider önskar man verkligen en hjälpande hand, typ mormor eller liknade som inte har nått att göra om dagarna och som kan hämta från dagis eller ha barnbarnet när/om man ivill jobba både natt osv, inte ständigt men ändå veta att det GÅR om det skulle komma att behövas, Det är sjukt att det jag saknar mest är inte en pappa eller partner , utan det är just Mormor, morfar, gammelmormor, farmor osv till barnet, och kanske även moster osv, men helst en pensionerad mormor och morfar som har mkt tid över , jag ska adoptera en egen mormor och morfar till grabben hahaha, annars får vi åka hela vägen till aaaaafrika hahah!  men hade man haft detta typ just NU, , oooj, . jag hade JOBBAT ARSLET av mig för att spara liiiite peng då man har bränt varenda kr och flytten och allt kriing det tog mina sista siiiiista kr och ta mig fan på ordet, . jag som inte är så sparsam av mig heller gör det inte lättare för mig, jag är varken snål,  sparsam eller har ekonomisk tänk, ,  drf måste jag uuuut och jobba så jag kan fortsätta vara kass på det där med ekonomin :D ,  Men allt blir lättare sen ju äldre han blir , större problem kommer men han är då inte så beroende av mig och då blir allting så mkt lättare  när det kommer till arbete, att kunna jobba mkt och gärna OB. , men det är långt tid, tills dess får jag acceptera att jag är OERHÖRT begränsat , vilket gör att man heller inte kan tacka JA till vilka jobb som helst heller, (kan du jobba kvällar eller helger iblan)? svar NEJ!, det säger sig sjävl ! Men vet ni vad, det lööööööser sig, jag är grym på att göra guld av en liten sten, det är min gåva och jag får använda den begåvningen en tid fram tills vi hittar något som passar perfekt för oss som är så begränsande, Livet är pretty niiiiice nu och det bubblar glädje i vår kropp , drf vill jag tro att livet lööööser sig Wooopp Wooopp!!   ;)
 
Btw, Badrummet härnere  är klar nu  iaf , Puuh det var på tidem freaks . nu ska vi bara in med mina enklara badrumsmattor som jag hade med mig från förra lgj. jag har varit därinne och ställt fram lite dofter, Mimosa och lavender, tänkte mig små svarta lyktor i de 2 mindre fönsterna och kanske grön plastblomma/kaktus, samt våra handdukar, .... taskig bild  men det finns tvättmaskin och torktumlare i första delen av badrummet och det ser man ej på bild..
 
#1 - Tant Bea

Jag förstår dig precis , lyxigt det hade varit med en mormor och morfar som har många lediga dagar ,
Jag tycker det är oroligt att du har ändå klarat allt så fint utan att egentligen gnälla , jag hör ofta ensamstående kvinnor som får massvis med avlastning både från barnets pappa och närstående , mormor och farmor och kusiner, ändå tycker de att allt är så jobbigt! Du borde hålla i en föreläsning , du är en sån förebild för så många och på många olika sätt! Bäst är du och snygg som attans 😍😍

Svar: aawwww! aeheh man tack för dem fina orden vännen!Nog har jag mina gnälldagar också, men vem klagar inte, även folk med perfekt" liv klagar, men om 15år kommer jag se tillbaka själv och undra hur FAN man grejade detta, men mitt i det så tror jag att " allt" är möjligt..i den mån som går för just mig! <3 <3 <3 Puss på daj!
Chanel