Chanel

The Wall Of No Shame-
 
Vi gick ut vid 13 tiden igår och var inte hemma igen först 21:30,
Underbart väder, fika med en tjejkompis coh sedan hittade L.éon en " ny kompis", eller pojken hittade L.éon och L.éon spelade lite dryg coh svårflörtad men killen var envis coh snart började dem planera sin dag, lek i det fina vädret, grabben var 6år och väldigt ivrig över tanken att få leka med  L.éon, , så mamman som var somalisk kvinna med sjal :o kom över och dränkte oss i komplimanger och undrade om ungarna kunde leka en stund, absolut sa jag, men tänkte lite att här står jag med bar mage och hon med sjal, hur faaan ska det gå ihop ahha, har nästan aldrig pratat med någon med sjal, känns bara som vi är 2 olika världar och jag låter det vara så.. men ungarna hade jätteskoj och hon själv verkar inte minsta dömande , tvärttom, och jag som är överdrivet sponton och roliga dessa dagar skakade av mig mitt dömande blick och lät henne vara hon och hon lät vara mig , så enkelt kan det gå om man accepterar varann, Vi hade en fantastisk dag ute och tog även massa fina somriga bilder, hon ville  knäppa hundra bilder på mig , vilket hon fick haha,
En sån där morsa vet ni, Hahhah That´s ME ! 

Inte alltid han får min uppmärksamhet, som han är SÅ beroende utav, Nu är det Mamiii i Centrum, What Now!
Han var lycklig ändå, till och från,  han hade ju en kompis som väldigt gärna ville leka och busa med han!

en underbar dag och när vi skulle ut från trägårdsföreningen märker vi att det var nästan helt omöjligt att ta sig ut , massvis medfinklädda tjejer och killar som ska på sin bal, och så många finklädda, och feststämning ! vi passade på att spana in fina klänningar och uppklädda pojkar..

Det  blev helt sjukt jävla sent, dem vill träffa oss snaaaart igen, men jaaa, eftersom att vi är "så olika" så är jag kanske inte galet sugen på detta men ungarna hade jätteskoj så våra olikheter kommer absolut inte hindra mig fårn att ungarna kan leka och ha sig iiiiibland !  Hon själv var faktiskt jättegoo och trevlig och nyfiken på oss och frågade om vi kunde ses mer och hon skulle snapa med mig och guuuudarna vet vad, jag vet ju inte ens vad snap är, hör namnet men säger mig inget, precis som tinder, jag brukar kalla tinder för swish, ahhah för S.andra föreösker förklara hur det funkar och hon snackar nju jämt om att folk swishar eller svishar åt höger eller vänster hahaha, det är allt jag vet och det är så mkt jag behöver veta, gäspande oíntressant med andra ord. vi sluade kvällen med var sin glass, jag presenterade min favoritglass och hon blev helt klart sååååld, skulle äta sushi ute på kvällen men så kom jag på att jag skulle vara ekonomisk av mig, eller kl blev sjutk sent så det var bara att kasta sig på bussen hem och äta äggröra med coctailtomater och tekakor! Muuuummmma!
Och så Hittade jag Papayas för ENDAST 15 KR, WTF??? Jag höll på att svimma av, alltså på Ön så kostade det närmare 60kr, så när man skulle ha fruktfat kunde man lyxa till med denna ibland, men NU så hittade jag för 15, jag var illa tvungen att fråga om det var nått fel på skiten ahahha, det smakade som vanligt så Nu är jag i HEAVEN!
 
#1 - Aytan

Gud vilka otroligt fina bilder på barnen <3 Längtar till vi kommer över någon helg och hälsar på, då får du och Leon visa oss alla fina ställen :)

Svar: eller hur, fångade en hel dle pict på dem faktiskt , KOm ni, vi ska visa er allt och lite till ;P dock vill jag dela av sovrummet med gardiner innan jag tar emot besök, blir enklare så =)
Chanel

#2 - Tant Bea

Leon har typ världens snyggaste mamma! älskar bilderna på pojkarna, kul med lite fler bilder på Leon på bloggen, saknat det lite :) ni verkar leva livet fullt ut i Göteborg, helt rätt !

Svar: Awww, viisst har han HAHAH, tack!jaa,jag fångade en hel del fina bilder på dem, bjuder på lite bilder på han nu runt flytt m.m. , sen lär det avta men just nu får ni ta del av han så ni ser att hn lever och mår väl rätt så OK HAhAH!
Chanel