Chanel

You Are My Greatest Creation-
 
 
Underbar dag igår,
suuuuper träning, sedan Stross på Stan Med V,anessa ,
Enda "Homie" /african girl jag känner, kommer dessutom från Samma land, det händer inte varje dag ahaha, hennes familj var otrolig nära vän med den hemska figuren oxå känd som min morbror, när vi bodde hos han , då var dem otorlig nära vänner när vi var små, så V.anessa och hennes syster var ju auto som våra småsystrar, oxå av den anledningen var vi aldrig goood friends för hon var ju mkt yngre och när man var liten var det nästna livs avgörande haha, vi tyckte dem var skitungar (inte på ett nagtivt sätt såklart men dem funkade helt enkelt mer som "systrar" när vi var små och samt i äldre dar är vi så ooolika, hon är en riktig cool "reggae rasta girl" och fäör några år sen kunde jag då såkalrt inte se framför mig hur vi skulle hänga och dricka bubbel och shaka loss på klubbar när hon ville på festival och dricka öl ahaha, 2 skilda världar tyckte man då,   , vi brukar ses typ 1 gång var 3é år typ på en fika, men nu har jag lovat att bli bättre när jag ändå bor i GBG numera, hennes familj vill oxå träffa mig och såklart grabben för dem undrar ju vad det blev av mig  efter man hastigt bara  försvann när man var car 15år , dem har jag inte sett sen dess så dem vill gärna tröffa mig och grabben.. .. Jag har lovat att åka och hälsa på de d¨å dem bor nära V.anessa oxå.,  och d¨å ska jag bli bjuden på african foood är min tanke haha OCH lära mig! Hon försöker även övertala mig att ¨åka med till hemlandet då hon är där 2 gånger per år typ...och så ska hon lära mig våra språk, Lycka till har jag sagt , speciellt när jag inte ens längre bryr mig hahah!   Hon har ju ett barn på 3 år Elliot , så ungarna kommer nog leka ihop en del !
Efter en superhäng hämtade jag L.éon och åkte och mötte L.isa med hennes Vovve då vi bestämde at hänga på Delsjöbadet där hon kunde bada sin hund , Neeej jag är ingen djurvän och det finns inget tråkigare än att ha djur i sin närhet, emn nu så ärdet så att jag har en grabb som är helt förtjust i hundar, så varför inte skaffa några bekanta som har hundar, när han blir större kan han vara hundvakt och kasta pinnar och leka med dem, problema lööst hahha! Jag hade troligtvis dissat den bekantskapen OM inte L är så besatt av hundar,han kommer ALDRIG få en hund och då måste jag kompromissa lite, typ skaffa några bekanta som har hundar hahah! 

L.éon hade SÅ kul med hunden och var otrolig bra på att tala med hunden och klappa den när den varit duktig, jag dock stod där och sa : stopp, inte allt för nära, hans mun är för vidöppen hahahah , SÅ nojig så jag spyr!
Men kul, det hade dom, vi hade ingen ombyte, märker snart attt L har tokblöta kläder, efter 2 th där körde L.isa oss till bussen in i city då kl blev så sent för att ta spårvagn m,m, och jag klev på våra buss med min unge invirad i en stor filt utan byxor hahahahahah, poch jag undrar varför folk glor jämt på oss, vi är kaaaatastrof ! :D
 
Idag onsdag spenderade jag en kort stund med mina måsten, sedan hängde jag på Ramberget med (Han) jag träffar lite, vi njöt av fantastisk sol, härlig utsikt, min lilla coola medan han käkade fish burgare elle rvad det var för skit hahah!  Satt där länge och bara gassade i solen , skulle egentligen träna så han körde in mig tll stan och jag gick till träningen, ångrade mig , gick ut och njöt för mig själv av det fantastiska vädret.. jag har ovanligt många måsten att ta tag i men idag hade jag inte energi för det, jag får köra på all in imorgon ist! Och själcklart träna oxå, min sista chans att förloa några kg och biffa upp mig lite innan jag skall frossa i mig midsommarmat! Det kan ju spåra på högtider när man får äta fritt hahaha!
 
En av favoriterna På gymmet !!
 efter jag hade plockat upp L idag kom den här äventyrliga morsan på att dra till Sär-Ö  !, visste inte det tog car 1th och 20min ahha, vi kom hem vääldigt sent, jag får sluta med mina äventyrliga infall, slutar sådär laogm misslyckat ahahaha, men det var nice, sedan tog vi käk på mcdonalds in i stan och äppel paj och glasss till efterätt där ! L.éon åt och jag små fuskade ! Underbart när man har råd att fuska, den rätten tog jag idag!
Imorgon får jag träna bort det , men nu ropar sängen , alldeles straaax, Ska bara se klart på GW-Mord först!
 
#1 - emmy

vilka häftiga bilder på Leon och hunden :)
Ni verkar minsann njuta av livet där i Göteborg, kul att ni har kommit till rätta och allt !;)

Svar: jodå här njuter vi av livet, Gbg har aldrig tidigare svikit när det kommer tlll att ha skoj ;)
Chanel