Chanel

God Save The Queen - And Here I Am !
Halva dagen har gått åt att försöka hitta bra fästen till mina gardiner,
gardinerna som vi ska dela rummet med, den när ju rätt tung så ingenting funkar riktigt bra , !This man" var åter över för att hjälpa oss, gick halvbra, bara lite saker som fatttaaaas IGEN, oorkar ej, så vi ska försöka få tag på det imorgon,   vi hade egentligen bestämt träff med I.da, en ny bekant, vi skulle till världskulturmuse, MEN eftersom "HAN", skulle komma över och fixa med gardinerna så prioriterade jag detta främst, vilket gjorde att det blev lite försent att träffa dem , , men nu har vi looovat att ses på måndag,  jag har verkligen haft fullt upp dem gångerna vi har bestämt träff, jag är jämt överallt och ingenstans hela tiden, snurrrboollllll!!
 efter att så bjöd "Han" oss på glass på Linné,  den där omtalade glassbaren där dem gör allt från grunden själva, vilket bemötande, coh att det kostar lite extra gör inget, för du får ju verkligen glass smakupplevelse, smakar så ren och fräshc, och du får ta vilken topping du vill och hur mkt du vill utan xtra kostnad, allt detta gör att det är värt några kronor xtra...
Nyvaken med gårdagens smink och bra sliten på det, och runt om var det uppklädda pride-fesklädda filurer, ibland är man bara på så fel plats att man av den anledningen snor all uppmärksamhet ahhaha,  kommer du på en finfest med mysbyxor kommer du sno all uppmärksamhet, på gott och ont . beroende på hur du bär det, i psykologisk mening är det mycket intressant tycker jag,!
 
Efter lite gott glass vinkade vi av, Och sedan drog jag och L till "Barnpalatzet", motsvarande Leklandet, trodde det skulelv vara så bra här men seriös, det är inte så stort men det finns såklart massa skoj som barnen älskar, MEN allt kostar, varenda liten grej kostar antingen 10 kr eller 1 kronor, vad FAN är problemmet, lekoch buslandet har ju en viss " avdelning" dt kostar lite, och det kan jag köpa, men att nästan ALLT kostar pengar utom studsamtta och rutschkana, VAD FAN är problemmet ? detta visste man inte innan så jag hade absolut inga mynt med mig, vem har det idag, betalar 120 kr för inträde för att behöva betala för minsta lilla sak,  varf ör inte ta mer i inträde ist ? ta 180 eller 200 och låt allt vara fritt för ungarna, det var SÅ många föräldrar som fick bära ner sina barn för dem hade inga mynt, mycket dåligt stil, vi skiter i om det bara kosta 1 kr, vi har knappt det på oss , och har man det så har man inte 20 st 1 kronor och 10 kronor , dåligt tycker jag, men han hade skoj det lilla han fick göra
Även den här lilla saken kostade mynt, där fick jag nog ! och max 50kg, dskriminering HAHAHAHAH!
När ditt barn har köpt paraply för sina fikpengar i Borås djurpark och är så nöjd att han måste ha uppe det hela tiden ifall det nu skulle komma lite regn, hahaha
Gårdagens äckliga pizza, jag var sugen på skaldjur så jag tog tonfisk och räkor, bad om lite rödlök över bara för det brukar vara så gott ihop med tonfisken,, jag fick ist lökpizza ahhahaah! Min son tog inte en liten tugga ens!
Så med tanke på misslyckad pizza saknade jag den afrikanska maten, så jag tänkte , varför inte prova det jag åt häromdagen? köpte med mig lite saker hem och började laga kl 19:30 på kvällen ahhaha, tog mig halv glas vin och njöt av matlagning härnere och itne däruppe.
Mr Holland Jack kom ner till mig och höll mig sällskap, med sig hade han ett glas drink till mig  haahha, han hade haft grillfest med sin vän på uteplatsen när vi kom hem så här satt vi och jag lagade african food och snackade skit, min vardags engelska är det bästa HAHAHA!
 Taaaddaaam, det var SÅ gott, jag bjöd "this man" på detta idag och han sa att det smakade precis som det han brukar beställa när dem är i Grenada  i Västindien , WOPP WOPP !!!! Var SÅ nöjd  Gott folk !
 
 
#1 - Tant Bea

Men Fyfan kasst , att allt kostar pengar därinne , vad är det man betalar 120:- för då ? :/

Men till något helt annat , alltså tänk om du skulle öppna en egen liten restaurang med lite afrikanskt inslag ? Eller lite av alla dina favoriter , "en matresa med Chantal" hahaha vi pratade om detta häromdagen jag och gubben, jag visar han alla dina matbilder och han säger samma sak , varför inte öppna eget ? Du skulle få så många gäster :) du är ju hur duktig som helst !!!! Ser som vanligt rikrigt gott ut!

Svar: I knooow , jag undrade lite detsamma , vad är det man betalar 120 för , usch , alla är så kassa på att ha mynt dessa dagar så det är lite synd att typ 85 % av allt skulle kosta antingen en 10 A eller 1kr ...
HAHAHAHAH ni är för roliga ni, en resa med Ego gå oxå gå åt pipan HAHAH!!!
Men vem vet , en vacker dag kanske jag slänger mig på din idé , hade vRit rätt coolt ändå , mix från hela världen på samma ställe ,precis som min personlighet :)))
Chanel

#2 - Sandra

Oohh va duktig du är , kan inte du flytta in hit så lagar du maten och jag sköter resten ^^

Svar: Mohaha du flyttar in, vägrar flytta nu igen direkt , så packa ditt oxh kom över så kör vi all in ;)
Chanel