Chanel

En Donnas Bekännelse
Idag spööööregnar det och min son är iväg på äventyr helt oå "egen hand"!!!! Han spenderar dagen i Borås djurpaeken  med daghemmet givetvis , försra gången han är iväg såhär på en "heldags resa " bort utan mig,, han såg fram emot detta och packade sin lilla väska med näsduk, gossen som heter "Tiger" och 100kr i fickpengar eller att köpa något fint för,, inte minstA orolig bara förväntansfull , han är så tuff min grabb, trots många förändringar på kort tid så är han så tuff och vågar så mycket och är inte alls så skör  ,,, sååå synd att det spöööööregnade bara men hoppas dem har en superskoj dag .., 
 
jag planerade Att åka hem till H och käka lunch hos han och så får vi lite  ensamtid ihop , han skulle då försöka jobba hemifrån ist till jag kom , sedan skulle jag till gymmet och hämta kort och göra små viktiga ärenden men vad hände ? Den utslagna tanten ligger i sängen än , skickade till han och ställde in , sedan satte jag på P3 dokumentär och somnade fint sen.. regnet duggade mot fönstret och jag satte på eldbrasa på Tv Så himla lugnande och ljudet från det är helt fantastisk !!!
 
fundrrar nu på att hoppa upp och åka ner och hämta ut kortet iaf , då har man åtminstone gjort mått vettigt av dagen Haha!!!  L,éon kommer hem vid 17:00 så lite hinner man med innan jag hämtar han !!! Men VA SKÖNT DET VAR MED SÖMN !!!!  Gåvan till människan = SÖMN :)
 
#1 - www.teresia87.blogg.se

Låter som min drömdag hahaha

Svar: i know, Min med! :D
Chanel