Chanel

Back Where We Started From-
Landat hemma igen på Planeten Göööteborg!!!
Det är första gången på väääldigt många år som man "rest iväg", kommer till Gbg och inte behöver byta till annan buss för att komma hem, utan Göteborg är slutstationen  på riktigt, det kändes jävligt skönt, speciellt när bussen hem till oss kom samma minut som vi kom till stationen, vi kom till Gbg 22:30 och bussen gick 22:35 så vi var hemma strax innan 23:00, jävligt sent men rätt skönt ändå, !!
Vi är iaf hemma och det varit en fantastisk mini resa till V-rås  Och vi får tack för precis ALLT!
För maten, gästvänligheten, dansen, de sena nätterna där vi var berusade på livet, varit härliga  dagar!
 
Är heeelt slutkörd nu och Jag får uppdatera om helgen med  bilder när det går, min mobil har dött, ingen laddare och jag har ingen laddare så ni vet om detta om jag ej svarar m.m. , jag hoppas köpa en ny laddare imorgon , men just nu har jag ingen alarm som skall väcka oss, och det känns sjukt drygt, hoppas vi kommer upp iaf. ALll sov när vi kom hem så kunde ej be nån av dem väcka oss imorgon, jag hoppas på det bästa!
Men vet ni vad jag avslutar natten med ? Sex and the city , inte kollat på car 8månader och idag gör den premiär hos mig igen, wopp wopp, första säsongen ut !!!! Love of my life hahah!
 
 
 
 
#1 - Aytan

Tack snälla för att ni kom och gjorde midsommaren till en helg vi sent kommer att glömma❤️😘 Tur att allt gick som planerat och att ni kom hem på rätt sätt🤣🤣 vi får boka in oss till er under semestern❤️ Pussa Léon från oss

#2 - Tant Bea

Hoppas Du har hittat en laddare nu?
När ska du komma och hälsa på oss då? 😑

Svar: Köpte mig laddaren idag , ett dygn utan mobilen, tungt ahahah,nejdå men vi kom inte upp pga alarmen ;S VI kommer till er soooon, vi får styra upp något inom en mkt snar framtiiiid;)
Chanel