Chanel

Äktenskap
Jag slutar aldrig  fascineras av folk som fortfarande riktigt beklagar när någon skiljer sig, ,
Jag skulle vilja veta WHY?  förstår inte folk att resan till skilsmässan är nästan samma procsess som från man möter någon, förlovar sig och sedan gifter sig ? skillnaden är att den här processen sker då i tysdnad och bakom stängda dörrar och folk skyltar inte med det på samma sätt som när dem träffat någon och dem skall gifta sig skaffa barn och hela kalaset... Det är bakåtvänt process skulle jag vilja säga, så att någon slutligen går ut med och säger att de skall skilja sig, då kommer folk och beklagar och håller på, jag tror alla som skall skilja sig är mer nojiga över andras reaktioner än över självaste skillsmässan, hur skall dem berätta, och alla jävlar som beklagar höger och vänster, folk skall tycka synd om dem och se det som "misslyckande" , ännu ett äktenskap i krasch,ooohh stackars kvinna, vad skall det bli av henne och ungarna ? och vissa till och med viskar till varann: "jaa, vi visste väl att det där aldrig skulle hålla", rädslan att "förfalla" i ögonen på andra skrämmer skiten ur många, , tanken på att  "allt dem "byggt" var i slutändan inte värt ett skit gör de mer panikångest än tanken på att inte leva med sin partner, fasaden är så fruktansvärt viktigt speciellt för kvinnor idag,  ALLA vill skylta överallt när det går riktigt bra, men det blir alltid tyst när allt rasar, det borde vara lättare idag att prata om sina problem i relationen så slipper alla tappa hakan när det där "perfkta paret" plötsligt skall gå isär, dem som verkar så lyckliga, som verkar ha allt, vad gick fel undrar andra, ju mer fasad du ger ute bland folk och sociala meier, , desto svårare blir det att ta sig ur en olycklig eller helt jävla död relation, för hur fan ska du förklra det där ? och allt detta dömande gör att vissa håller sig kvar i misslyckad äktenskap i flera år, det kan vara riktigt dååligt äktenskap, bara vi inte skiljer oss, SÅ desperata folk idag,  Skilsmässa är idag som ett frutkansvärt brottt ?!! Och om du vågar vara lycklig skild mamma så är det nått som inte står rätt till tydlgien, då tänker du bara på dig själv egoistiska människa, skilda kvinnor skall helst bära offerrollen så länge det går..   ..

Jag tycker  ist att det är TUMMEN UPP  för dem som lämnar relationer/äktenskap  som inte ger mer, det måste finnas en anledning till att man väljer att avsluta en relation/äktenskap  ,Så  varför tråkigt ?  aldrig tyckt det är minsta tråkigt för det är ingen beslut man tar för att man vaknat på fel sida, utan att man är (olycklig av flera skäl eller så känner man att man har inget utbyte utav varann längre ,  vissa glömmer bort sig själva,, vissa växer ifrån varann, vissa upptäcker att den typen av  tvåsamhet kanske inte alls var något för dem, familj hus och leka "vuxen" som nsätan är oskriven  lag att man ska sträva efter  om man är typ över 25,  man SKA vilja ha familj,  barn och bostadsrätt eller radhus eller liknande, så vad är det som säger att man inte vaknar en dag och upptäcker att jag behöver inte alls leva sådär och bestämmer sig för att gå isär, varför är DET synd ? och att inte nämna dem som   lever i ren missär med förtryck, fysisk och psykisk misshandel i relationen , eller otrohet som är så vanligt att man inte ens ryggar tillbaka när man hör och ser, varför är det då SYND att lämna relationen som är död, eller som inte ger mig något alls? eller en relation/äktenskap där man känner sig ensam, den andra har checkat ut sen länge , eller varför inte lämna ett äktenskap där vi numera lever mer som bästa vänner och inte längre har passionen för varann ? måste det alltid vara så jävla sorligt att komma till slutet av en vägskäl och säga tack och hej ?  vad är det som är så jääääävla synd egentligen  ?  enda gången det är synd är väl om man blir tagen på sängen och inte fått vara med att ta beslutet, men när chocken har lagt sig, vem vill ändå leva med någon som är färdig med en ? som inte längre har något att ge i den relationen ? det är inte synd nånstans!
 
 
Ja, det finns flera anledningar till att folk väljer att gå ur en relation ,  ingen beklagar när folk gifter sig trots att man VET att 90 % av fallet så kommer det att sluta i skilssmässa så varför ens ta svindyrt lån för ett bröllop ?,  det är sånt  jag  "beklagar"! dem flesta skiljer sig inom 5års period iaf och där står dem med dyra lån från ett bröllop vars  "bäst före datum" gått ut långt innan lånet är slutbetalt, , men alla beklagar när någon säger att dem väljer att avsluta relationen, ingen tänker att dem kanske varit olyckliga under en längre tid men hållt en fasad, många relationer är rena fasaken speciellt när det kommer till sociala medier , bättre att säga grattis och fantastiska lyckoönskning till personen som  ÄNTLIGEN  tagit mod till sig att avsluta äktenskap som inte har mer att ge, varför ska man välja att fortsätta vara olycklig eller leva i en osund relation  för att det ser "rätt ut"?   även om du sätter  ring på förhållandet så  är det ingen garanti, det är relation som vilken som helst , det är innehållet av er relation som spelar roll i slutändan , ibland håller det längre, ibland kortare, det innebär inte att det inte varit fantatiskt så länge det varade, , grattis skulle jag säga ist, när den "olycklige" väljer att släppa taget! Livet tar inte slut, och det är inte din första relation, ALLA har någon gång lämnat en relation, och ni har säkert en ny partner idag, var det att beklaga nu i efterhand när ni ser tillbaka ? det tar dig till nya platser, nya höjder av känslor, du har rätt att söka efter lyckan på olika platser,  Vi byter ut vänner genom livet och vi byter ut relationer, det är bättre att aldrig nöja sig och alltid kräva sin rätt att vara 100% nöjd med sitt val av partner som man spenderar så fruktansvärt mkt tid med, varför ska jag då "nöja mig"? vara tacksam att jag får gå runt där med hans ring på fingret bara ingen vet mkt relationen har ruttnat genom åren,? Herreguuuud  jag  kan så gott som  köpa mig själv en ring  om det är en jävla ring jag vill ha utav livet !  Give me a fucking break liksom! Varför är kvinnor så jävla desperata efter den där jääääävla ringen ? jag har ALDRIG förstått storheten av kvinnans fascination av en jävla ring...  den fascinationen gör att kvinnor gör vad som helst för att hålla kvar den där jävla ringen på fingret, jaa blev man ingen intressant person måste man åtminstone ha en ring på fingret som säger att man har "lyckats" hitta en man som åtminstone älskar en.. HAHAHAHAHH!!!!

Blir så förbannat trött när jag hör hur folk jäääämt beklagar skilsmässor  utan att ens fråga om personen i fråga ens är tillfreds med sitt beslut, jag säer aldrig att jag beklagar när en relation är slut, jag brukar alltid fråga , hur känner DU dig i den här nya situationen ? känns det som rätt beslut så brukar jag vilja bara puscha och höja deras beslut, fler skulle klara sig lättare från en tuff äktenskap om folk verkligen visar att ett nytt liv och en annan del av livet väntar, ,nya vägar väntar, slutet är inte här, men ist uppträder folk som någon har dött, och i vissa relationer känns det såklart som någon verkligen har dött i familjen när en relation tar slut, oftast är det när det är plötsliga beslut där någon tex har varit otrogen och man har inte gjort sig mentalt förbered för att lämna och byta liv , folk tar ju så jävla för givet att efter ringen på fingret så är det just det livet dem skall leva föralltid coh deras värld rasar när den andre kommer och säger att dem vill checka ut, vad menar han nu? vi skulle ju leva tillsammans föralltid, vad skall jag göra med mitt liv nu ? ahhahahah så typisk kvinnor-reaktion, så du gör det inte lättare för den som behöver gå genom den tuffa tiden genom att hålla på att beklaga och hålla på, påminn de ist om allt dem var innan dem gick in i den relationen som nu lider mot sitt slut. oavsett om barn är inblandade eller ej,  

Folk är SÅ rädda att komma från ett "splittrat hem", och inte längre tillhöra "kärnfamiljen",  eller att barnen ska bli "skillsmässobarn osv, men det är heeelt okej att växa upp som barn  i ett splittrat hem? bara det är 2 föräldrar under samma tak? WOW ! är det verkligen barnet ni tänker på eller är det att inte tillhöra "kärnfamiljen" och hålla fasaden ? den frågan är känslig, har jag förstått :)   Alla som funderar på att skiljas, VÅGA TA STEGET, DO IT, det finns skäl till att du grubblar,  du har ETT LIV, både innan honom och du kommer ha ett liv efter äktenskapet, kanske det bästa beslutet du någonsin kommer ta, och om det är relation du vill ha, jaa då finns många MR"RIGHT" out there om det är verkligen vad du är ute efter,  det är INTE VÄRT att nöja sig under  din resa genom livet, , kasta bort sitt liv på en relation som lämnar endast taskig eftersmak, vad fan är det för sorligt liv ?!
 
Jag lovar att älska dig till döden skiljer oss åt"   säger folk så stolta,
NEJ tack säger jag, jag går hellre en vägskäl med dig så länge som vi båda vill dela vägen tillsamman, , inget krav att älska mig hela livet ut, älska mig så länge din kärlek är äkta och ren och passionen är levande , älska inte mig under "tvång", när du inte älskar mig längre, släpp min hand, det är helt okej, det är inget misslyckande, misslyckande är om du skulle stanna kvar och känna dig tvugen att älska mig, tvång att kyssa mig, tvungen att dela säng med mig samtidigt som du drömmer om ett bättre liv, DET om något är ett misslyckande,    jag vill inte äga någon , och vill inte bli ägd i "kärlekens namn",! 
 
  
#1 - www.teresia87.blogg.se

SÅ bra skrivet! Jag håller helt med dig. Man behöver inte se det som ett misslyckande att man väljer att gå skilda vägar. Sånt är livet. Vi möter människor och vissa följer oss för alltid medan andra försvinner längst vägen. Försök hylla det fina som en gång fanns och se det som en lärdom i livet. För vi lär oss alltid nya saker tillsammans med nya människor :)

#2 - V

Alltså så Jävla bra skrivet,
ryser, för det är precis så jag också resonerar!
BRA skrivet !!!

#3 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Svar: vad är detta för ett dåligt skämt !
Chanel

#4 - harper

Jag heter Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade på mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtat brutet när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere så en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om DR ADODO hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka så efter tre dagar ringde min pojkvän mig på telefonen och började be om ursäkt för allt han hade lagt igenom mig. Jag kan nu med glädje säga att jag är i ett förhållande för att Dr Adodo berättade för mig att min pojkvän inte kommer att leva någonsin igen och nu är han den enda han tycker om, så om du i samma situation rådgör, kontaktar du Adodo idag på hans email: Adodospelltemple eller ring honom på +1 661 704 3225

#5 - Birgitta

TACK TO DR ISIKOLO FÖR ATT HJÄLPA MIG SPARA MIN RELATIONSHIP. God dag, jag heter Birgitta och bor i Norge. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv med hjälp av Dr.Ere har givit mig genom att hjälpa mig att få min skilsmässa make tillbaka med sin magiska kraft och kärlek stava. Jag var gift i 5 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr ISIKOLO email (isikolosolutionhome@gmail.com) på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han kommer att hjälpa mig med min situation och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. han började ber mig att förlåta honom att han är mycket ledsen för allt, jag blev verkligen förvånad och var också glad, så det var så jag förlåter honom och nu lever vi tillsammans lyckligt än någonsin tidigare och han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min nutid. Jag är verkligen nöjd med mitt äktenskap, vilken stor fest. tack DR ISIKOLO som hjälpt mycket, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller lägga till honom på whatsapp hans telefonnummer är +2348133261196.

Svar: FUCKING LOOOOOSER!
Chanel

#6 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Svar: KYSS BOLLEN!!
Chanel

#7 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#8 - marria


Tack vare {dr.obho} är han en stor stavningskastare som tog med mig min ex-man. Jag vill berätta för alla om mitt möte med (dr.obhogreatspell@gmail.com) som tar tillbaka min ex-älskare inom 2 dagar. . För tillfället har jag inget att säga än att uppskatta dr.obhos goda verk, som du enkelt kan nå genom den här e-postadressen: (dr.obhogreatspell@gmail.com)

Återigen kontakta detta mail .......... dr.obhogreatspell@gmail.com

Du kan också nå mig genom det här numret för bekräftelse +19136084584

#9 - Victoria Amani

HERREGUD!! Det här är verkligen ett chockerande och ett genuint vittnesbörd. Jag besökte ett forum här på internet den 15 april 2018, och jag såg ett underbart vittnesbörd om denna kraftfulla och stora stavningskastare som heter Dr Isikolo på forumet. Jag trodde aldrig det för att jag aldrig hört eller lärde mig någonting om stava eller magi innan .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska stavar, förrän Dr Isikolo gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap 8 år tillbaka till mig och tog med mig min make återvände till mig precis som jag läste på Internet. Jag var verkligen förvånad och chockad när min man knepade ner och bad om förlåtelse och för att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är väldigt liten i uttryck och jag vet inte hur mycket att förmedla min uppskattning till dig Dr Isikolo du är en Gud skickad till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna igen tack för ditt bra jobb och för att återställa lycka till mitt hem ..
HÄR ÄR Dr Isikolo HANS EMAIL: isikolosolutionhome@gmail.com. FÖR NÅGOT SOM HJÄLP. ELLER RINGA Hans Whatsapp +2348133261196.

Svar: Kyss Jävla bollen idioter !!!!!!!!!!!!!!!!
Chanel

#10 - filip leon

HI alla jag heter Filip Leon, Dr Isikolo har fått mig att tro att man fortfarande kan stiga igen även när de faller. Dr Isikolo hjälper mig att ta tillbaka min ex fru med mitt barn efter 8 månaders brutet förhållande och nu är jag och min familj nu lyckligtvis tillsammans igen. allt tack gå till honom på grund av den kraftfulla kärleksspell Dr Porosky kastade för mig. Dr Porosky är en välkänd kärlekstrollare över hela världen. han är väldigt viktig i samhället eftersom han har befogenhet att återställa brutna förhållanden och ta tillbaka ex lover alla inom 2 dagars utrymme. Om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp Number: +2348133261196

han kan hjälpa dig att kasta sorter av stava med bra resultat

(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vi