Chanel

Sommarvisa
Min sista träningsdag var igår  torsdag, när jag kan träna igen vet jag inte för min son gick på sommarlov igår, hittsr jag barnvakt så kommer jag rymma till gymmet , har ju kommit igång nu , MEN det värsta är att jag gått och skadat knät så jag blev inte långvarig där igåe heller när jag hade inställning på att köra all in "sista" dagen  , skadade mig lite eller jag kände att det vsr nått som itne stämde häromdagen, tog nog för mkt vikt när jag körde benpress maskinen, hade 80  för jag har kört på 70 innan, dumt men men !  , så igår gick det knappt att stå på knät , så efter 40 min var jag tvungen avbryta träningen och  jag haltade mig ut därifrån, riktigt tråkigt men jag får vila den ett par dar så får man se om det känns bättre annars får jag kolla upp detta !!!
 
Efter träningen åkte jag och hämtade ut mitt kort för sommaren, Yees Det blir mycket häng här i sommar med olika evenemang mm, Mary J Blige Kommer ju tex,  Kul! , Min grabb blev milt sagt mycket lycklig när jag visade han kortet !, Låt sommaren börja !
.....
Efter detta drog jag till L.éons daghem där de hade ordnat med sommarfest,
Tacos ute i trädgårn och jordgubbstårta och lotterier samt lite lekar, jätteskoj,
 Vi avslutade sedan L.éons sommarlov eller sparkade igång L.éons sommarlov med häng på Heden med massa lek och så skälvklart glass, man kan omöjigt börja sommaren utan att glassa till det !!!
Underbar kväll och fantastisk avslut på dagen ! Min son är redo för sommaren 2017 med sommarschema fullt med akitiviteter.. kaan avslöja några av sommaraktiviteterna sen :) Mix av lite allt -
Joodå Mycket lycka idag,
Den här mannen hittade vi på avenyn ahhaha! tråkigt nog var han upptagen, jag vill ju spå mej :D
Hej Mannen!!!!
 
#1 - Emmy

så himla fina bilder vilken härlig sommar ni har framför er, så avis! :)
ja, dela din era schema så jag kan få lite inspiration !

#2 - www.teresia87.blogg.se

Alltså er sommar ser så underbar ut!!! Njut av ledighet och spännande dagar :)