Chanel

Sommarlov First Day Out-
Våra sommarschema är ju i full rulle , började igår (måndag) , vi sparkade igång första sommarlovveckan med Liseberg, bara hänga där, leka och äta glass och framförallt se på Lotta på L.iseberg,  lovade att vi inte skulle åka något , men slutade med att man köpte 15kuponger iaf som tog slut väldigt fort haha, Men framöver får vi hålla oss till endast häng i parken där och göra annat kul, gå på barnföreställning, spela spel, äta glass och leka fritt mm  så vi kan spara oss till den stora äventyrsdagen på Li.seberg, , men den är nog inte först mot slutet på sommarlovet, , L.éon var ändå nöjd, han åt glass, åkte dem sakerna han ville åka, blev sminkad på Liseberg, åt glass , längtade till Lotta , lekte massor, åkte med sagoslottbåten och andra atraktioner  och lekte massor,, avslutade med att dansa till Lotta och ropa Lottas namn så högt att man trodde de kände varann ha ha !
En mycket kul start och vi var hemma sent på natten,, men vad gör det ? Sooooommarlov My Friend !!!!

Här nedan får ni bildbomb, ni får helt enkelt hänga med oss på våra sommarlov direkt här på bloggen, Jag ska försöka flitigt uppdatera så jag kan se tillbaka om ett par år så vi kan återuppleva våra "första sommar" som Gööööteborgare på min blogg, finns inget roligare än att läsa gamla inlägg ! ! 
 
Vi började dagen med att mätta magar, L.éon Donkan och jag sushi!
Självklart kör vi som en riktig "turist" när vi hemestrar , vi tar den gamla spårvagnen till Liseberg, SÅ charmigt haha! Den här lilla grabben som är helt toooooookig i spårvagnar har  ju tjatat om att få åka denna spårvagn, så den korta sträckan var som en dröm för han !
Dags att måla sig, jag ville ha en tiger men ungen hade sin egen vision :D
 
 Hittade L.éon i disco rummet, där hade han tagit över total HAHAHHA
 Vi kom hemsent och gjorde oss typisk sommarkäk då hungern attackerade oss sent, Burgare och nuggets, 
 
 
 
#1 - Tant Bea

Vilken härlig start på sommarlovet 😍😍
Då avis på era sommar , vill också hänga med er 😀😀

Svar: hahaha nästa sommar my friiiend ;D
Chanel