Chanel

She´s Out Of Your League-
 
 
Ohhh Fredag idag innebar hemmapyssel och matlagning och idag tog jag matlagningen till en spännande nivå, jag ville testa på lite indiskt och lite afrikanskt under en kväll, Lammkött i centrum,  jag tog över det lilla köket härnere total, köpte mig mitt favorit rödvin och lyssnade på musik och lagade mat, Brandmannen H.enke som bor vägg i vägg med oss  kom hem efter en låååång arbetsdag och så fick han punktering mitt på vägen och var helt slut när han kom hem, och där står jag lycklig och lagar mat och skulle korka upp flaska rött och så olika lammgrytor på spisen med ljuvliga dofter, han ick och doftade och blv sjukt sugen såklart,, jodå du kan få käka med oss sa jag och hans face lyste som globen en sen kväll ahhaha..
 
Snabbt började han att duka fram och vi skåalde med ett glas var och sedan la jag upp fint och så käkade vi alla tre i det lilla köket och samtalade , Sjukt trevligt var det, kändes sokm en lyxig afton plötsligt med lite vin och skön bakgrundsmusik. Han var så imponerad av maten och alla smaker och allt, det var jag med, på våra mini buffe där indiskt möter afrikanskt var det lammgryta med jordnötsmör direkt från Afrika, japp , jag fick ÄKTA jordnötsmör av min frisör när jag var där sist, det är Sån jääääävla skillnad att man blir rädd, inte konstigt att man misslyckas med fake jordnötsmör, denna blev sååå god och krämig, och afrikansk buljong oxå !   sedan var det okrastuvning på sidan , och så det gröna är indisk lammgryta, och så hade jag liiite kyckling hemma så jag gjorde tandoorikyckling, gjorde blandningen själv och blev mkt nöjd..
Och såklart turkisk yoghurt med gurka och citron.. Sååå gottti, Blev verkligen en helafton coh såå mycket mat över. Ska försöka äta lammgrytan med foufou imorgon, Muuums, !  Nu är jag överdrivet mätt och så nöjjjjd!
Nu kan helgen börja på riktigt då
 
 
 
#1 - V

Lägg av !!!!
Faaaan va gott jag dör !!!
Detta måste du göra när vi ses , fan grym är du!!!!!

#2 - Sandra

Men wow !!!!!!!!!'
Öppna eget , jag kommer !!!!

#3 - Emmy

Stjärnkocken ,det är du!
Har du ingen recept man kan få? Skulle vilja testa tandoori kycklingen !