Chanel

Friday In -Orange Is Back
Den här fredagen ägnade vi hos min frisör som fick fläta om mina flätor,
och jag förvånade mig själv att ÅTERIGEN köra på den där hårfärgen jag var SÅ missnöjd med sist, jag hade hatk¨ärlet till den hårfärgen som jag kallade orange eller halvgul eller vad man nu vill kalla det, vissa dagar toktrivdes jag i det och andra dagar ville jag rycka ut skiten på nolltid., fråga mig inte vrf jag vågade mig på detta IGEN så snart men  det gjorde jag och plötsligt minns jag hatkärleken mkt klarare idag, just nu  är jag inte så värst nöjd, jag har lust att skicka efter ny hårfärg, jag vill undvika svart under sommaren men tyckte inte om de andra färgerna så jag övertalade mig själv, men nu vet jag inte längre, jag hittat en mycket ljusare färg som jag bbrukade ha under min "black barbie time!! men som man kan ha braids utav, jag minns att jag tyckte väldigt mkt om den färgen, men har ju aldrig testat att göra halvtjocka flätor på dem så man vet ju ej, men det kliar i fingrarna, vill klicka hem de, tänk om jag inte gillar den heller ? alltså jag är CP pank och så ska jag fixa håret och fläta ur och bestälal ny tid, INTE okej nånstans men jag känner inte alls för den här färgen just nu kom jag plötsligt på hahah! Imorgon kan det kännas annorlunda men inte på den nivå att jag inte kommer överväga att göra om inom 1 veckas tid typ :/ jajaj vi får se, jag måste sova över saken, stundvis tycker jag väääldigt mkt om den, men så tappar jag det lika fort HAHA! aldrig varit så oklar när det kommer till en hårjävlafärg och i skrivande stund upptäcker jag att jag avskyr denna hårfärgen, men för ett par timmar sen stod jag jättenöjd och redo att rocka "gul-orange håret" ännu en gång. men ääähhh, Jag vill mest rycka ut skiten ! , kosta en jävla massa pengar för absolut ingenting, och jag har inte tid att vänta, men men vi får se hur jag känner imorgon! !
denna är väl mest rättvisa bilden på färgen, lite ljusare än ovan bilden iaf,
Efter att vi vart klara med flätningen som tog endast några timmar trots att jag hade grabben med, så skulle vi ut och äta.. frisören B hade hört mig skryta om den indiska restaurangen och hon ska snart ta emot vänner från USA så hon ville hitta ett mysigt ställe att ta dem till, Så vi gick alla tre dit och njöt av god käk, herregud vad det är GOTT där på den indiska restaurangen, min absoluta favorit indiska restaurang, och B, hon blev HELT såld haha, man bokstavligen talat attackerar maten först, sedan upptäcker man att man knappt kan andas, ingen av oss kunde varken andas eller gå efter vi hade ätit.. vi köpte olika rätter så man får mer av matupplevelsen!  Hon skulle helt klart ta dit sina vänner när de kommer., och JAG måste dit typ 1 gång i månaden om det nu är möjligt haha! 
 Avslutade med lite vattenlek sent på kvällen och videomix (hemmakväll) för att handla 6 barnfilmer samt BECK, en liten box med dem 4 sista filmerna...GULD !
Movietime
 
#1 - Aytan

Alltså du passar tamejfam i allt ;) Det vart ju skitabra! Snygg som alltid

#2 - Sandra

Alltså du fattar inte hur vacker du är !! Passar så fint ! !!

#3 - Therese

Du är så vacker och du har ett ansikte som klär i typ ALLT!!

#4 - Emma

Så sjukt vacker är du, !! och vilken mysig kväll, ´du måste ta med mig till den restaurangen, vad heter den ?