Baby You Don´t Know Me-

Tänker dela med av en låt som har flätat sig ihop med mig sen första stund, Jag har kallat den MIN låt, det var oxå denna låt som gjort mig total beroende av bandet Son Lux
2 kommentarer
www.teresia87.blogg.se

Det är så sant det du skriver om människan..vi människor är utvecklade av normer och värderingar som vi beter oss efter. Hade jag blivit uppfostrad någon annanstans i världen så hade jag med största sannorlikhet inte varit "jag". Men det är också det mörka och fula hos människor som är det mest fascinerande :)

Svar: Eller Hur ! !Vi är så mkt av principsak , kan inte sluta undra tex hur jag hade varit om ja bodde kvar i hemlandet, och jag tycker ju oå det, det mörka och det fula är det mest fascinerande för det är det som vissa ägnar hela livet åt att dölja... :))
Chanel

http://emmas.me

Word!!!

det är faktiskt sjukt hur många man känner som man faktiskt inte alls känner!
synd att vi lever i en värld vi inte längre känner varandra, väldigt bra låt !

Svar: Mmm, det är synd, jag tror vi behöver anstränga oss mer att lära känna dem vi står nära ist för att ta för givet att vi redan känner dem och lägger inte mer energi på det ist försöker "lära känna" nyttt folk ist, det är som att plocka hem blommor och aldrig vattna dem för att man visste att dem levde när man tog hem dem, inte logisk nånstans =) ja, en av mina absoluta favoriter !
Chanel