Metoo Hashtag And Reality -

 
Man Får Ont I Magen, Riktigt Jävla Ont I Magen!!!!!!!
--------------------------------

"Jag vill inte dra alla detaljer om vad hon blev utsatt för, men bland annat blev hon slagen till medvetslöshet samt spottad i munnen. Hon blev vid ett tillfälle tagen samtidigt både oralt, vaginalt och analt och man dunkade hennes huvud i stentrappan. Vid ett tillfälle fick hon ett knytnävsslag så att hon började blöda näsblod för att hon gjorde motstånd då hon inte fick luft. Männen skrattade, hånade och filmade. De misstänkta säger i förhör att det hela var en ”skojgrej”.

Kvinnan blev alltså grovt våldtagen och misshandlad av tjugo män. Fem står åtalade. En man kom ut i trapphuset och såg att det pågick, men underlät att agera. Han larmade inte ens polis. När våldtäkten efter fyra timmar var över, ringde hon på hos denne man men han visade bara henne ut genom porten. När hon går genom Fittja, våldtagen och misshandlad, ber hon flertalet människor om hjälp, men hon blir kallad ”äcklig” och ingen agerar. Det är inte förrän hon kommer till stan som hon får hjälp av några ungdomar.

Stödet har som sagt uteblivit. Finns inga upprop eller uppror för henne

Älskade tjej, den ondska du blivit drabbad av är helt ofattbar. Och inga organisationer stöttar dig. Ingen politiker rasar. Inga hashtags har skapats. Man försöker glömma vad du blivit utsatt för. Men jag ska göra det lilla jag kan för att se till att de inte kommer undan med mörkläggningen."

 
 
0 kommentarer