Chanel

Dumpstaden
KATEGORI: KÄRLEK RELATION & SEX
------------------------
Jag har ju verkligen tendensen att efter att ha dejtat någon under en tid så vill jag helst göra mig av med dem, sanningen är, när dem börjar prata om nästa steg i "förhållandet",  då  brukar jag veta  med ens vår tid är ute,

För det mesta försvinner jag under tystnad, det är verkligen min grej, att spela "död", , jag slutar svara och ist för attt radera nr byter jag ut dera namn till: "SVARA EJ" Så jag alltid vet att någon "opassande " person riner ringer , raderar jag deras nr så vet jag ju inte vem  jag ska undvika hahhah jag har en del "svara ej" bland mina kontakter, ,..

jag är sjukt dålig på att avsluta saker för att jag har märkt att killar inte förstår när man snällt säger att man är klar och vill vidare eller att man inte är sugen på att fortsätta ses,   alla gånger jag har behövt göra mig av med någon jag har dejtat så har jag isåfalll behövt vara dryg, kall eller till och med fått vara brutal ,  och när du väntar på att de ska göra något fel som  eu kan använda  emot dem så funkar ju inte det heller för just när du väntar in din stund , då gör dem i princip allt rätt,    det är SÅ svårt att göra slut med någon man träffar dessa dagar , du ska liksom ha en förklaring coh du ska försöka vara så ödmjuk och man är rädd att trampa dem på tårna,   detta har gjort att jag har tagit en annan väg, försvunnit och slutat svara. det funkar så mkt bättre för mig, behöver inte handskas så mkt med det och efter en tid ger dem upp, för det mesta iaf ! 

Han jag dejtat sen några månader tillbaka började jag dejta car 3 månader innan flytten till GBG, en 36 årig halvtorr Sthlmare som bor i Gbg sen 4år tillbaka  och  jobbar som chef på Swedbaank  och är surfing instruktör på sin fria tid, hahaha oooorkar inte, liksom VAR klingar det "CRAZY passion"?  visst låter det så jäääävla tooorrt hahah, jag vill ju helst ha en skum halv hippie  långhårig som ser ut som jesus, en riktig vagabond  som kan ta mig på galna udda äventyrer och helt random känsloupplevelser, det är såna persoenr jag vill uppleva, någon instressant, ,,  , eller en rakad stor bad boy eller liknande ahhaha, dem är oxå väääldigt intressanta, , , eller vem som helst utom en helt sjuuukt ordningsam och torr snubbe som verkligen lever i ramen utan några anmärkningar ahahhaa,  som en killkompis sa till mig när han såg oss ihop på stan: "jaaaha, Så är det kostymnisse som gäller nu, "!?  varpå jag svarar: vadå kostymnisse, jag har väl alltid haft kostymkillar mohaha? och han svarar så klockren;  "jooo men jag merna ordningsam kostym , inte "ganster-dricker- cristal-och-gör-stora-kriminella-affärer-i-undre världen -kostym"!!!!   HAHAHAHAHHA   Jag doooooog av skratt, jag brukar vara jävligt rapp i käften men här blev jag SÅ slaktad :D   Vad ska man säga ? jag Älskar brutala kostymer ;)

Men iaf tillbaka till ämnet, Jag tyckte han var lite för "enkel svensson" för min smak, jag skulle bli SÅ uttråkad, och och jag vill inte utsätta han för någon som mig, tänk om han fick veta hur slarvig jag är med ekonomin, både min och andras ahhahah, han skulle ju få hjärtattack , så ingen bankman för mig som har överdrivet ordning på sin ekonomi, jag kommer ge han Men för livet :D Så jag tänkte göra det enkelt för oss, avsluta allt, tänkte att om jag inte svarar kommer han att sluta till slut , han är trots allt utomlands , YEAH RIGHT,  han skrve och skrev och skrev och skreeeeev, och började söka upp mig på FB och försökte skicka privata medd till mig och jag blockade skiten, när vi var hemma hos S.olange så hade hon kärleksdrama med sin partner som hon återförenats med, och hon hatade tiden då han slutade bara höra av sig, hon mådde skit blabla,  så berättar jag om min situtation och hon bad mig att inte vara som många andra; "douchebag" som bara skiter i en utan det är bättre att ödmjukt förklara situationen, jag vägrade först, sedan så gjorde jag iaf för att för en gång skull lämna min bekvämlighetszon,  Jaaa, det gikc ju SKIT BRA S.olange NOOOOT!!!! Aahhahhahahaha, 
 
 
Såna här medd fick jag typ dag och natt  och Ch.antal försöker spela död HAHAHHA ps. vem orkar skriva novell medd  när man är iväg på semester med sin 10årige son? Kom The Fuckng On! 
 
Efter han börjat söka efter mig på sociala medier och jag försökte följa vänners råd att inte vara en asshole så tog jag mod till mig att skriva världens trevligast medd så han kan få sig ett avslut samt att han slipper vara orolig att något har hänt.. trodde jag hade gjort min del, Yeeah RIght!  lite slarviigt skrivet som ni kan se men ni hänger säkert med =)

KNAPPT EN DAG SENARE TROR UNDRAR MÄNNIKAN OM JAAAAG SAKNAR HAN? WTF? JAG SAKNAR INGEN, vet inte ens hur man saknar folk your fuckfaccccceeee !! HAHAH detta triggade verkligen igång mig, som att allt jag förklarat är som bortblåst!!!!!!!!!!!!!!
 
Och det slutade inte där såkalrt, utan fortsatt några dagar till då han vill ha bättre förklaring, med andra ord detta Gick inte så bra som jag trodde, AHHAHA så jag lyssnar aldrig mer på vänner utan kör som jag alltid har gjort, spelar dööööd, , jag är en asshole och jag får helt enkelt äga det.. Det hela slutade med att jag träffade min  min egen "Boy Epick" och hade dejtnight här ist, han är mkt roligare  och det bränns hett mellan oss, han är förvissso ingen långhårig hippie eller bad boy, men han är min egen fantasi av "musikern Boy Epic" och så är han riiiiktig passionerad kyssare, så han vinner alla gånger, for now !!

SÅ Med det sagt, Tell Me, HUR GÖR MAN SLUT IDAG ?  När man inte ens är ett Par ??? What Is Wrong! Ni förstår att jag har svårt att känna mig som singel när jag mer eller mindre är en gift  jävla singelwoman! :o) HAHHAH!
 
 
 
 
#1 - Emmy

hahhahahha "spelar död" , du är för rolig du, men håller med dig, torra killar är inget för dig ;)

Svar: Klart, det är min grej, att spela lite dööd time 2 time hahhaha!
Eller hur, snacka om torkat liv man skulle få :=(((((((((((
Chanel

#2 - www.teresia87.blogg.se

Det är svårt om man är alldeles för lockande..det är svårt om man ger dem en fantastisk upplevelse..det är svårt om den andre blir förälskad..det är svårt om man är otillgänglig! Allt detta får en man att bli lite galen om man försvinner! Hade du varit en torris själv så hade de nog släppt dig lite lättare 🤣

Svar: Hhahahahha, Trust Me, I got You, Men nog känner jag att jag varit väl torrriiiiss mot han så drf förstår jag nog inte heller var allt det kommer ifrån, förstår isåfall bättre dem killarna som man har "förfört " total , men en här har jag knappt varit intimt med , Men kan handla om just "otillgängligheten" , men aldrig varit så torr som med han, fast han upplevde säkert det annorlunda hahahah!, skall försöka vara lite torrare next time ;)
Chanel

#3 - V

Ooh!!
Stackare , han har ju fått och blivit förälskad i dig förstår du väl 😩😩😩
Men tyckte du förklarade riktigt bra.
Hör han av sig än? Skicka han till mig , jag älskar bankmän 🤣🤣

Svar: Hahah, förälskad ,varnade honom när vi började träffas, I DONT DO LOVE , I DO PASSION ONLY HAHAHHA,, han hörde av sig för 3 dagar sedan senast så jag hoppas att det är början på total tystnad i fortsättningen !=)
Chanel

#4 - Therese

Ha ha håller han på än ????😂😂😂

Svar: AHHAHAH inte nu i skrivande stund iaf ;)
Chanel