Chanel

Because Life Is About Pleasure And Pain-
Ännu en helg is Passé, och det har som vanligt varit en toppen helg, fredag var det ju när vi hängde med S.olange och ett gäng i slottskogens festival, Lördag igår skulle L.éon träffa E.lliot helt själv, med V.anessa såklart, dem skulle eventuellt på Bio och så skulle L.éon sova över hos dem, hon tycke jag behöver sömn efter att ha varit igång hela sommaren ,, jaa , L.éon och E.lliot planerade sin övernattning och till slut var det : Why not, låt oss prova, kanske kan jag får mig ett dygn sömn om jag inte hittar på nått galet, jag får ju alltid galna idér så fort jag är kidsfri,

Men det regnade igår och så kom jag på hur ofta jag lovat min egen " Boy epic" om ni minns den romansen ahhaa, vi har försökt ses sen flytten hit men utan barnvakt blir det ju ingen träff har jag sagt och det vet han om, , och hela veckan har han försökt få till träff men har ej gått , så då blev det att skicka inbjudan till han för en dejtnight at my place , vinkade av ungarna som åkte med V.anessa och lyckliga var dem, och jag med, skönt med  tyst hus, gick till systemet och bestämde snabbt vad det skulle bli till middag, fisksoppa som jag gör på bubbel ... Den är SÅ gooood,  åkte hem och fixade mig i ordning och satte på skön jazzmusik , tämpat belysning , levande ljus och förberedde det mesta, kl 19:00 kommer Min egen Epic Boy AHHAH, Jag fantiserar alltid om att det ÄR epic när jag träffar honom för dem är så flrbannat lika och vrf inte lika väl ha en låtsas romans med sin favorit musiker när man ändå är i gång tänker jag ahaha, nämen skämt åt sido, sjukt kul att träffa MIN epic, han är en peeeerfekt  när jag tänker mig perfekt romans hahaa,  Sjukt kul var det att ses igen, sist vi sågs  var ju den där oslagbara kvällen hemma hos mig när jag gjorde musslor i vitnvinsås ; oslagbar kväll ute på kusten , Bild från den kvällen:
Den här gången såg det ut såhär, en underbar kväll med tvårätters och några glas bubbel i perfekt sällskap!  Suuupergod blev soppan, och grekiska lantbrödet som jag steker med bregott , Han ÄLSKAR min mat och skulle kunna predika i timmar om min mat, vilket han gör, i timmar och till alla som orkar höra på, berättat för sina vänner om musslorna jag gjorde, han försökte återberätta hur jag gjorde mm, och nu slog jag till igen och det är samma nivå säger han, han vill veta allt jag har i , vilken fisk, hur mkt bubbel, vilken krydda hAHAh, Kul när någon är så nöjd att dem inte får nog.. det var riktigt gott , vill jag själv tillägga! Han skickade snap grej till sina vänner, tillbaka fick vi videofilm där dem säger: Jaha vem faaan är det som bjuder på sån lyxmiddag? själv sitter man på taket i Norge AHHAHAH.. så vi var illa tvungna att skicka på efterätten med, bara för att ! 
Vi var uppe länge, såg på B-eck då båda älskar beck, sedan satte vi på GW mord som jag sett x antal gånger men inte han, så vi kollade på ett par avsnitt innan vi slocknade i famnen på varann kl 03:00, och alarm på kl 7 för att jag trodde jag behövde upp och hämta L supertidigt, jag rusade iväg och han fick ligga kvar men var tvungen att lämna innan vi kommer tillbaka hem.. kommer till V.anessa som säger att jag ej behövde komma så tidigt för hon skulle börja kl 12 ist, WTF, JAA blev ingen vila och sömn för mig denna gången, another time !
Vi hade på sommarschemat denna söndag loppis på kanaltorget och prova på salsa, på kvällen, men idag hoppade vi allt, och bara myste hemma , satte på film när vi kom hem och båda slocknade till filmen och båda vaknade inte först kl 4 på eftermiddagen ahha, sömn is the gold.. blev ingen söndagsmiddag heller utan soppan från igår, såå god... sedan tog vi en mysig söndagspromenad framåt kvällen... Nu kan en ny vecka börja, Också veckan då L.éon eventuellt skall börja en ny förskola.. Spännande, mitten av veckan om vi har tur ! 
 
 
#1 - Emmy

Vilken romantisk kväll ;) och du är som vanligt hur duktig som helst, jag vill äta av din fisksoppa :=)

Svar: ooyees grymt nice kväll ;) kom över så bjuder jag på det, himla god är den
Chanel