Chanel

Random From Life-
 
När du letar efter din favorit foundation som är som gjord för för dig och du springer på den och blir så lycklig, tills du ser priset.. galenskap, tur jag klickade hem en annan med bättre pris, wtf Likom, .. MIN I.D.  Found GOLDEN DARK, - Jag har inte bara guldhjärta, min hudfärg måste vara GOLD också, vissa föds med för mkt guld ;)  
 
En annan sak, jag hatar insyn till våra badrum, och då brukar jag ha nått som skyddar, häromdagen hitttade jag inget, så jag tog första bästa tidningen mitt i ruset och städet, och detta ser jag sen när jag kommer hem från utsidan ahahahahhahahaha, snacka om att vara besatt av brott och straff !
Hahhaha en annan grej, , detta här nedan, så, Typiskt Ch.antal, Och typisk killar, ungefär såhär varnar jag killarna som vill komma in och lämna avtryck hos mig, jag tycker mig vara ganska tydlig med att jag kommer märka dem for life HA HA , , men varenda kille tror att just dem ska göra skillnad i min värld , så söööta dem är! :/  ni Minns han vännen/bekanten som kom till kusten igen för inte så längesen och vi käkade pizza på bryggan, han har jag som sagt känt ytligt sen jag bodde i borås 2008, vi hade gemensamma vänner och han såg mig och bad sina vänner lämna gott ord om han, vi bodde grannar på den tiden vi började faktiskt få mer kontakt efter jag lämnade B.orås, han har ju varit ute på ön några gånger, här tex på bild var i somras nu för att färska minnen lite då det kan verka vara hundra olika killar hahahah!   SEDAN UNDRAR JAG , VILKEN JÄVLA MUR SNACKAR ALLA OM ! ?neeej nu har jag inte så höga mur runt mig, jag är hur cool som helst this days :D
Här framgår det väl tydligt att jag faktiskt är ärlig ?  JAG borde få pris för att vara så ärlig ;) VAR ÄR MITT PRIS!,  ,
 
hahahaha, jaa, varning hjälper inte, ,
-------------------------
 En annan mer rolig grej,  Mi.cke (mitt så kallad ex) , han har ju spårat lite vet ni,
Kan nämna såhär kort att han ÄLSKAR sitt hår, tjocka hår med backslick, 
och för ett par veckor sedan skulle jag skriva om ett  ämne här på bloggen, om killars hårstl då jag har har förstått att jag verkligen har "A thing" för vissa hårstilar,  ni vet ju att jag  går så jävla igång på långhåriga  jesus kllar,  och en annan stil till, som jag har förstått att jag verkligen är svag för,  ni vet , sid and undercut  , som är klippt bak och på sidorna och långt i mitt och dem får gärna ha tofs, jag vet inte vad det är, den stilen har ju varirt inne i hundra år, men verkar som att det bara växer och växer, be my guest liksom, för dem här 2 stilarna är det verkligen som får mig att titta upp extra upp på en kille, jag är sjukt dålig på att kolla in killar sådär bara på stan, ,  men kommer nån med den hårstilen så tittar jag garanterat upp, jag behöver inte tycka att dem tilltalar mig men dem kommer få mig att titta upp för åtminstone en snabb granskning,  studera dem innan jag tittar bort, , jag är helt enkelt jääävligt svag för jesuslångt hår och cut här och där. det är så JÄVLA sexigt och det skriker sex om dem på långa vägar , , intensiv  intensiv på detta så kan jag lätt börja spåra i mina tankar, , tycker killar passar i olika stilar såklart men dem 2 stilen fångar ändå snabbt upp min uppmärksamhet, , detta berättar jag då för Mi.cke som har backslick och skulle aldrig få för sig att klippa sitt hår, hans hår är hans guld eller vad han mumlade om, jag sa att jag förstår han och inte ber jag dig klippa dig men JAG tycker det är sååå sexigt varpå , han säger : men va fan så jävla gay stil, aldrig, nejfan ! han vill ju dissa allt jag gillar, vad händer ?????? 1vecka senare , vem skickar detta??? AHHAHAHHHHA
Seriös jag dooog av garv, och folk säger att man inte kan lära stora hundar att sitta, skicka dem till mej ;) han var väldigt angelägen om att träffa mig och visa detta, antar att han tänkte att jag skulle falla dit direkt hahaha! underbart !
 
Ååhh se här :o)) Jeeesssuus!
Så ni killar, låt aldrig den stilen dö ut, fortsätt , jesuslångt hår eller undercut,
Det skriiiiiker så mkt sex om er  på en nivå som i dont know if i can handle it ! hahaha
Lurar min hjärna och tror typ alla såna är riktig passionerad älskare ahahha!
Men dem man upplevt  har ju verkligen varit det, så det kankse ligger nått i det !?
 
#1 - Lisa

När jag var yngre avfärdade jag alla killar med långt hår.
Långt hår var lika med fult för mig. Spelade ingen roll hur man såg ut i ansiktet.
Det berodde på att de flesta killar som hade långt hår faktiskt var fula.
På senare tid finner jag män med långt hår väldigt attraktiva. Dock så måste han ha "rätt" ansiktsdrag och benstruktur.

Tycker din ex frisyr påminner mycket om Roman Kemps pojkbandsfrilla :D
Jag hade retat honom och bett han googla "swept hair male".

Svar: haha Jag VET, det är väl det som fascinerar mig själv, när det totalt vände att jag började kolla in LÅNGHÅRIGA SNUBBAR, dem har ALLTID varit rätt fula med finnar eller taskig hy och aldrig varit tilltalande, , så min typiska "killtypen" tillbaka i tiden ahr väl varit sportigare killar med oftast kanske backslick, men aldrig långhårig, sedan hände ju nått hahaha, JAG FANN JESUS i guess :O) och attraheras av dem riktigt mkt (förutsatt att dem har paketet som tilltalar mig, främst en blick svår att motstå ) lite kul dock hur det kan vända.. har dock bara dejtat 1 långhårig kille men absolut inte sista !
HAHAHha jag ska säga detta till han, han är lätt att psyka så han lär snabbt googla själv och undra vad vi menar med det där AHHAHA :=)))
Chanel

#2 - Tant Bea

Hahahaha så jävla skön inlägg !
Tidningen tar dock priset och hans nya frisyr 😂😂😂

Svar: eller hur, snacka om brott och straff skadad, höll på att svimma när jag såg detta när vi kom hem hehe, , Ja viiisst, fråa mig inte var han fick för sig att gå kapa av håret, antar att han trodde jag skulle bli så falla pladask ? ahhaha! man kan visst lära gamla hundar att sitta ;)
Chanel

#3 - www.teresia87.blogg.se

Jaaaa det är riktigt hett på killar faktiskt ;)

Svar: I Knooow, synd man kom på det så sent in i livet bara ahahha,tror dock det är först nu dem bär det så bra :D
Chanel