Chanel

Sol Vind & Vatten-

Vad är du? ?
Är du ett brinnande barn? är du den alla räknar med ? eller är du den som gör allt pá ditt eget sätt ? eller är du kanske en orkan, magisk och skrämmande ?  Jag är iaf Eld luft men sá har jag fantastiskt mycket Vatten i mig :)
---
ELD:

Du är ett barn av solen. du kan aldrig stå stilla, du dansar och dansa, du dansar din väg genom livet och ofta förbi kärlek men mest förbi dom som inte ger dig en mening , kommer du ens ihåg hur det kändes att stå still? du  har aldrig kramat någons hand utan att knacka med fingrarna på sina knogar och se hur stark den är, du kan inte sova i någons famn eftersom det känns som en bur. Du är ett barn av solen. , du är ett brinnande ljus, men kära barn, du måste  förstå att stillheten betyder  inte död. och kärlek kan vara kärlek utan att det jagar dig.

JORD:
Du är Den alla räknar med. du är pelaren, , du erbjuder axel att luta sig mot och armar att hálla om , har du någonsin haft någons hand utan att känna dig som en börda? har du någonsin lutat dig mot någons axel? har du någonsin öppnat dina ögon under en kyss? du tror att livet handlar om förnuft och logik, men säg mig - hur mäter man känslan i din mage när du vaknar upp bredvid kärleken i ditt liv för första gången? hur använder man logik för att älska? Säg mig, hur kommer du att skjuta i höjden om du vägrar att flyga?

LUFT:
du föddes med fötterna först och sedan dess har du  gjort saker på ditt sätt. du är den som bär olika strumpor,, den vars nycklar alltid är förlorade, du är den med 20 missade samtal. ditt huvud är i molnen, dina fötter har aldrig berört marken,. Det kan ibland vara väldigt ensamt där uppe, inne . ett liv utan frihet måste kännas som en snara  runt halsen . grejen med vingar är - det gör det svårt för människor att ge dig en kram, det gör det svårt för dem att ens hänga med. du tror att du är viktlös, men älskling du bär världen på dina axlar, ingen kan krama dig när du inte klarar mänsklig kontakt 

 

VATTEN:
Du är vidsträckt. du är hav och trasig berg . du är vacker och magisk och skrämmande, skrämmande. du verkar oändliga, du ser, oändlig glädje och sorg, och det är så lätt för andra att drunkna i dig, drunkna och försvinna i dig som ett barn - det är knappt sá du märker det,  du är din egen värld. i din egen kamp. du bryter människor i hälften och ser inte vad du är kapabel till, . människor somnar bredvid dig som en behaglig sommar regn men dem vaknar alltid upp bredvid en orkan!

 
#1 - Emmy

Jag kanske är ett "barn" av jord :)
var hämtade du detta ifrån ? kul läsning, finns det mer om kanske jord ?

#2 - Tant Bea

Ååhhh får rysningar , SÅ BRA!!!
Jag är luft och lite vatten kanske 😇

Svar: kan jag tänka mej ;D
Chanel