Chanel

You Are Culprit For Your Own Disaster!
 
I Got A Man !
 
Nått Att Tänka På ,
 
For Desperate Women  Who Is Open To Anything!
 
 
Härligt Är Livet & Solen, Den Värmer Så Skönt!
Oavsett var man är på väg till eller på väg ifrån så ropar alltid lekplatsen påå oss. trust me, det borde faktiskt vara förbjudet att ha lekparken på vägen hem till sig, vi bor nästan granne med den här lilla lekplatsen som inte är märkvärdigt nånstans, men grabben Löve it!  det gäller att köra FORT och sjunga högt och låtsas som att man inte hör nått dem gångerna man INTE vill eller hinner stanna för lite lek!   Såhär såg det ut tors och fredag,skönt med sol och värme iaf,
 
ahhaha Han låser sig fast och vägrar gå ner ahha, herreguud, så kul kan de tinte va .)
 
På väg hem efter en lång bilresa, dagen efter, vem såg lekparken? hahah viktigaste är att han har skoj!
 
näst sista födelsedagspresent kom igår, weiii, ääär SÅ nöjd med den här presenteno ch L.éon om nån
kommer nog bli glad :)  ett sista paket är på väg, det KLIAR i mig att inte låta han riva i allt, jag vill själv
kolla lite närmare ju, ahha, Tålamod? vad fan är det?!!!! ..
Oj vad gott detta var, fredagkvällens Middag, nudlar med wokgrönsaker och marinerad fläsk, äter med soya MUMS!   Chilin var inte så starka som jag önskade, annars hade det varit fullpoäng..
 
Fin och solig dag idag och en glad grabb Är ute och njuuter!

Ikväll är jag BARNFRI, ja, ni hörde rätt, utan att behöva går in mer på privat livet så säger jag bara att det är iaf andra gången som jag är barnfri.. Lördag eftermiddag till söndag.-..  Låter kanske inte mkt men för en  mamma som inte varit barnfri en enda gång sen hon fick sitt barn så känns det som ett tomt hjärta på låntids semester!  Fast det känns ändå bra.. Förra gången han sov över så passade jag på att stooorstäda hela lyan och pallade inte hänga med nån, ikväll känns det lite bättre så jag och två mammor ska köra till grannstaden, sitta nånstans med ett glas vin & snacks och snacka lite skit och kolla stan.. Förtjääänar jag detta eller förtjänar jag det!
 -----------
Här nedan är bild på mig Sist Jag var ute, här har jag precis fått reda på att jag är gravid, verkligheten kom ikapp mig, paaanik, jag ringde min vän Blondina i STHLM och flydde till henne den helgen och här är jag på Bern´s i STHLM  där det var livat, ändå såg jag rätt död ut .. right`? Mådde sämst SÄMST den helgen haha  , mitt liv stod på speeel, (alkoholfri drink i handen såklart)   Men ni ser ju själva på datumet, 2011 var sist gång jag satte min fot  ute i festlivet och mingelfolk helt barnfri!