Chanel

Ego´s Vårrullar !
Ja, envisa jag hittade till slut degarken till vårrullar och ikväll gjorde jag mina allra första krispiga vårrullar med köttfärs glasnudlar vitkål och morötterfyllning-... Muuums Muums är ju faktiskt bara förnamnet!!    LOVE IT!  Ja, jag verkar ju ha förkärlek till rätter som man rullar in :) 
 
 
Ge Away From Me!!
Hatar måndagmornar som börjar med stress samtidigt som hjärnan min går i slowmotion!
det sägs att sömn är bra ,så varför ska allt börja så jävla tidigt? sen så borde det faktiskt vara pratförbjud fram till 10:30 åtminstone! haaaatar att prata på morgonen, hela min dag kan förstöras av att ¨nån babblar nonstop på morgonen, och Lilleman sov i min säng inatt och vaknade pigg och glad och sådär sockersöt, jag ville smälta, jag ville hoppa upp och tjoooa jag med, men energin fanns inte, jag ligger där och beundrar hans morgonenergi, vem har han fått det ifrån? för inte FAN är det från mig, där är vi så olika så det liknar inget, kanske har det med åldern att göra men jag är mer en nattuggla.. vilket han också är i för sig!  -kom vi lägger oss igen säger jag till han, försöker sälja in extra sömntimmar till oss, men jag var ingen vidare säljare, och sånt skit köper inte han  , så han agerade den vuxna i familjen  och drog upp sin trötte mor som fick bannemej upp och göra Oboy och ostsmörgås innan dagis.. just idag hade jag sålt mitt hjärta och själ för extra timmar i min säng, saknar min säng nått så fruktansvärt.. vi har bra relation jag och sängen, men den där jävla alarmen verkar duktig svartsjuk på oss, vilket gör att vi jämt slits ifrån varandra!  ajja , vad är värre än en måndagsmorgon? det är att höra nån klaga på måndagsmorgonen ahahha, så jag blir rätt trött på mej själv, hoppas det blir en bra dag iaf , fast jag tvivlar starkt på det, !  fast att jag "inte vill" gnälla och borde ist tacka för att jag vaknat frisk bredvid min friska pigga son så måste jag erkänna att  Den här måndagen och nya veckan är inte allllls välkommen  hos mig! -
 
MEN får jag lite paket som ramlar in i postlådan så kan jag faktiskt bli som en glad liten lärka ;) hela förra veckan var verkligen som julafton, beställningar ramlade in så mkt att jag till å med fick påminnelsen om att hämta ut paket från lekmer då jag trodde att jag hade hämtat ut allt som kom i veckan. denna veckan är många beställningar på väg, för allt kom såklart inte förra veckan, många paket är försenade fick jag mail om så jag väntar ivrigt på resten, fast jag vet knappt längre vad jag beställt haha, det blev många klick klick klick ! Längtar i allafall efter sängkläderna... åååååh, kommer dom idag lär jag bli lyckligast i stan! 
 
Puuuuh!
Min Lilla Rumpa har hittat sin själsfrände för kvällen;) ojojoj , vi är ett med varann nu, låten och VIDEON, gusch gusch, vi är nyförälskade och det går inte att flytta sig från hallspegeln , jag ÄLSKAR när musikvideotjejer knäcker låten och  videon, och det gör dem pretty fucking goood här  ;)  SÅ HOT, även polismännen kan sina moves hahah, gör plats för den här pétit Ass också, för here i come to wingle  wingle wingle :D !
 
"Shake what your mama gave you ... You're a star girl ... Damn baby you got a bright future behind you" ;)