Chanel

Baby Style
Glömde ju visa dem fina höstkläderna jag hittade till L.éon när vi var i GBG, mycket från H&M, dem har ju börja få in stiliga saker till dom små så tummen upp för det.. Även fast att jag sällan hittar saker där så hittade jag mkt fint till till han nu.. själv hittade jag inget i GBG till mig, eller var helt ointresserad, det var mer pojkens dag och nu är han allt lite redo för hösten,! Är toknöjd med mina köp såklart, jag har ögon för fina saker som går hand i hand med varann;), det blir snart skolfotografering, i oktober för att vara exakt, så kanske kan jag sätta ihop ett set bland allt jag köpt.. annars får vi köpa något fint här i stan.. -iaf dessa fick jag med mig hem:


Den här björnoverallen ska han ha under en större vinteroverallen sen när kylan är bitande.. bara för extra mys,eller bara för och ha att krypa runt med här hemma på det kalla vintergolvet;) Letar fortfarande efter årets riktiga vinterverall utan resultat.. har ej fallit för nån än..  men iaf, så är dessa till bara för extra värme typ som "fleeceoverall".. så come on vinter, My Baby will bring you down!

 


Varm och goo jacka som passar perfekt nu och in i vinterkylan..  färgen passar min lille så fint!

Jag bara MÅSTE ha dem här skorna, MEN dem hade slut på storlek 24 , så nästa projekt är att hitta dessa i storlek 24, har ni, vet ni nån, hooojta till!! 
Mössan köpte jag för car två veckor sen,   L.éon är redo för höstkylan i old mini man style;)
 
 
I´m V.I.P And You Are V - I - Everyone?!
 

När jag var i GBG så stannade jag såklart till på salongen där jag brukar göra mina flätor och beklagade mig över hur jag såg ut i håret.. tyckte alltså synd om mig själv.. Efter lite kallprat köpte jag lite löshår med mig hem så att jag i värsta fall kan göra mina B hemmaflätor tills vidare,.. köpte färgen chokladguldbrunt som jag brukar ha under hösten, men det fanns bara två kvar av den färgen och jag behövde fyra paket, så jag fick mot min vilja köpa med mig två andra som var mkt mkt mörkare.. tvekade verkligen till då det är ljust eller guldbrun/chokladbrunt som gäller för moi.. Men hade ju inget val så körde på två guldbrunt och två mörk mörkbruna iaf.. och så i lördagsnatt(igår) fick jag damp när jag satt här med mina alldeles för sletna flätor och på knappt en timme drog  jag ut alla flätor, alltså  kl 02:00 satte jag igång med mitt hårprojekt, ingen tålamod har jag ska ni veta, och eftersom att jag ingen lim hade hemma och inte orkade vänta så körde jag på hela flätor ist för halva flätor.. tror faktiskt inte jag minns när jag hade hela flätor senast, känns lite för ungdomligt (tonårsfrisyr) kan jag tycka, det andra med halvflätor är mer volym och ladystyle.. Men den här gången fick det bli hela flätor och rätt så mörkt. Ahha, knappt så jag känner igen mej själv ju, Men en skönhet ska väl klä i allt , right! :p,

 

Efter att ha spenderat några timmar med håret och varit vääldig tråkig morsa under helgen så är jag rätt så cp nöjd med håret..  Jag är ju inte en av alla afrikaner som sitter och gör flätor hemma själv så jag kan ju inte detta.. har testat en gång, i vintras  så det är andra gången jag gör flätor på mig själv , så med tanke på det så är jag väldig nöjd med resultatet..  hela flätor har ju inte samma volym men det tar iaf fram många av alla mina drag ;) och färgen gillar jag ju med , dvs choklad-guldbrunt + mörkare brun, av den enkla anledning att jag är själv en choklad i guldförpackning,;)   Det här håret kommer jag alltså bara ha tills jag fixat en tid hos frisören, om Car 1 månad  hoppas jag på!.
 
Taddaaaa.... My work.. Se nu förbi att jag är osminkad och inte har sovit en blunt denna helgen och ser helt lost ut.. tar man bort det så är jag nöööjd med håret.. längtar efter att sätta på  lösögonfransar och lite smink iag!
 
En Dag I GBG Med Dem Bästa!
Efter en hel dag i GBG i bästa sällskapet är jag nu slut och har ett huvud som dunkar värre än hårdrockmusik! H.enrik var glad över att se oss då vi åkte in och överraskade honom.. Han visste alltså nte att vi skulle åka till GBG.. Hade lite ärenden där men det var mest för att överraska honom som vi åkte in, jag är ju så hemsk dålig på att hälsa på mina vänner trots att det är jag som lixom flyttar ifrån alla.. ahah, Men han vart glad och lämnade jobbet tidgare för att spendera flera timmar med oss , kolla på kläder, busa med pojken, snacka skit, käka på donkan och ta en långpromenad och bara umgick, det var ett tag sen sist trots allt.