Chanel

Dinner, Blues And Movie!
Lördagskvällens Middag var milt sagt pretty NICE och nu är det dags för en lördagsfilm här i soffan efter att ha tittat på saturday Night Live och så en blueskonsert på 9an, Såå Lovely!  Ni vet väl att jag nämnde för car en månad sedan att jag fastnat i blues, Jazz and soul musik, har väl alltid gillat det men vissa perioder får man helt enkelt inte nog!..  Vi får se vad det blir för Lördagsfilm nu iaf, har grymt grymt grymt många filmer som ligger å väntar på mej, har ju laddat hem såååå många, oh jag som hatar att ladda hem egentligen, men jag har 3 flyttlådor med filmer så jag känner att jag får nog ta lite köpfilm-paus ett tag tills jag hittat en bra förvaring!!!

Såhär finnt satt L.éon och åt lördags gotte oh kollade på tecknat när jag lagade middag, min finaste plutt, vad mamma LOVE U Like Crazyyy

 
-----------------
Hittade dem här 3 plaggen till pojken häromdagen när vi var ute.. tror nog att jag har lite förkärlek till skjortor, eller? ahha, har såååå många skjortor till pojken oh även jag äger några st., Vi båda passar så otroligt bra i färger med så jag är inte blyg när det gäller att klä pojken i härliga starka färger, så länge det är RÄTT färg & färgton ahhaha, det är viktiga saker vi talar om!  Kläderna är i storlek 86-92 så han lär ha dom länge!
 
Last Night!
Vilken trevligkväll vi hade igår kväll,  M bokade bord på bakgården, en liten restaurang med tält på baksidan och en liten scen där lokalband spelar rätt ofta med grillbuffé osv, vi var där igår då hennes man spelade, åt grillbuffé och beställde in en flaska,, 3 eller 4 av oss hade barn med oss så det blev så klart mkt städat, , hade ju bara max 2 min hemväg hem sen så kvällen var ung för oss rätt länge..  Som TUR så var lillen uppe i endast 1,5 timme oh snurrade runt och njöt utav ALL uppmärksamhet innnan han bokstavligen talat deckade i vagnen, vilken tur, för han var ju övertrött pojken, oh han sov HELA kvällen å natten .. så hela kvällen kunde jag sitta ner och vara mkt mer social oh mer avslappnad, .    Bandet som spelade var oxå riktigt bra ,gamla gubbar  som spelade blues så det var RIKTIGT nice musik & stäming..
 
Såna kvällar är kvällar i min smak helt enkelt.. mkt simpel men med härlig känsla i hela kroppen, ingenting slår sommarkvällar under ett tält med ett glas rosé oh en härlig bluesmusik  oh doften av grillat... mmmm, Oh det var precis vad vi fick!, oh så lite  nya bekantskaper på köpet!    Det blev varken många eller några bra bilder!
 
Det blev ett halvt glas Charpel Hill Innan vi gick ut

turn the world down tonight
 
Jag trodde visst att det var fredag idag ja, men så var det ju inte, (som vanligt) men det har varit en bra torsdag idag ändå, vi gick ut kl 10 och kom hem kl 21:00, ni kan tänka er min ryggsmärta och fot värk just nu.. har umgåtts med M och hennes dotter hela dan, började med kinabuffé i stan där vi åt för 40 personer under ett par timmar under tiden regnet öste ner ute.. riktigt gott var det med kinabuffé oh lite sushi med.. L.éon smakade på sushin oh såg inte så alls besvärad ut :) efter ett par timmar där med god mat, prat, lite planering, barnskrik, barnskratt oh barnkladd så beslutade vi oss för att kika in i en barnloppisbutik , för min del fanns dt inte så mkt, eller hittar väl aldrig nått på såna ställen pga min noja, men hittar man så är dt väl alltid kul, då ska det vara nyvara för det finns även såna oh så gärna i NYSKICK.. efter lång stund där tvingade M mej att köpa ett par regnbyxor, jadå dom var helt ok, blåa, som han kan ha på dagis sen, då är dt inte hela världen om det inte matchar allt ahha, mina saker MÅSTE matcha varann, kläder måste tex matcha barnvagnen osv, folk undrar hur jag orkar men heter man Ch.antal då orkar man :D Hittade även en svart enkel Peak jacka till han.. oh den såg i princip ny ut så den haffade vi med.. grymt bra fynd!
 
Efter loppisen åkte vi till H.avets hus där vi spenderade resten utav dagen, ungarna var som GALNA därinne, det märks att ju större barnen blir, desto mer ÄLSKAR dom det stället.. dt var rätt mkt folk där idag, oh E.mma var oxå där, och så var J.ens där med sin son med.. J.ens och E.mma känner ju varann oh dt var vi tre som skulle försöka luncha ihop så dt var kul att alla var där just idag.. eller E.mma är ju akvariumchef på stället så hon är väl jämt där.. efter ett par timmar därinne blev det "bio" på H.avets hus salong där dom visade mer utav livet under vattnet.. ungarna orkade sitta i 5min sen fick dom myror i brallan! vi åkte tillbaka oh satte oss en stund på torget oh babblade om när vi födde våra ungar...
När vi kom hem slängde jag på pojken mysdress oh gick ut igen för att köpa lite mer skräpmat, var ju så hungrig så det fick bli en 150 g burgare med pommes, SUCK så gott! skräpmatveckan.se! Det blev en great day oh man fick inte nog av ungarnas härliga skratt & lycka, vilken stolt mamma man känner sig då, and btw det såg ut som att L.éon och S.ierra var på dejt och vi var dom jobbiga mammorna i "bakgrunden" ahha! Dem var ju så goa mot varann hela dan, vilka fantastiska barn gud sände!!!!