Chanel

Krämig Laxsoppa + En Smarrig Tårta
Det satt bra med  krämig & GOD laxsoppa och vitlöksbaguetter en blåsig lördag som denne!  Jag längtar till jag ska göra en trerättersmiddag för två här hemma..  laxrulle till förrätt, den här laxsoppan + vitlöksbaguetter till huvudrätt och black&white dessert;) yeeah, god mat i fokus is my Style!, och du, jag räknar aldrig hur många kolorier mina maträtter innehåller, jag tittar aldrig efter hur mkt fet mat kan göra mig fet, utan jag väljer vad jag vill ha och bara njuter till max, ja, jag är inte rädd för kalorier, utan jag är rädd för äcklig mat, och se, Min figur is still  perfect 10;),
 
Pojken fick nöja sig med Potatisbollar med Lingonsylt.. Han var inte så värst förtjust i laxgrytan, potatisbollar tycker han om, liksom sin mamma!
Det här kan oxå vara bra för figuren.. ;) hahahah, nämen våra besök åt mest utav godsakerna!
Och så igår gjorde jag en smarrig tårta till L.éon, bara för att det var sista dag på hans första dagisvecka.. Detta tyckte han väääldigt mkt om;) Mami får en jävla massa plus i kanten den här veckan, Men vad gör man inte för att göra sin sötnos fet... På det goda ;)
För du har börjat på dagis, för du har börjat på dagis OJ VAD DU ÄR BRAAAA!!! <3
 
#1 - Mary

duktiga ni är ;D ... Det där så himmelskt ut, och du har nog bara tur som kan behålla figuren oavsett matval, var glad för det : ) !

#2 - Aytan

Yumiiiieeee va gott allt såg ut, geee mig!!! :D

#3 - Sandra

gud , hoppas inte Mattias får syn på det här, då vill han nog ha dig till sin fru hihi! rena restaurangen hemma hos dig, lägg upp recept! !

#4 - Sandra

gud , hoppas inte Mattias får syn på det här, då vill han nog ha dig till sin fru hihi! rena restaurangen hemma hos dig, lägg upp recept! !

#5 - Emmy

nu får du lägga av, kom hit och skäm bort mig också!!! allt du gör ser alltid så tvärnice ut, jag förstår heller inte hur du kan ha sån kropp utan att behöva tänka på vad du äter, hur bär du dig åt? ? , fast du äter inte så mycket skräpmat va? ^^