Chanel

Krämig Laxsoppa + En Smarrig Tårta
Det satt bra med  krämig & GOD laxsoppa och vitlöksbaguetter en blåsig lördag som denne!  Jag längtar till jag ska göra en trerättersmiddag för två här hemma..  laxrulle till förrätt, den här laxsoppan + vitlöksbaguetter till huvudrätt och black&white dessert;) yeeah, god mat i fokus is my Style!, och du, jag räknar aldrig hur många kolorier mina maträtter innehåller, jag tittar aldrig efter hur mkt fet mat kan göra mig fet, utan jag väljer vad jag vill ha och bara njuter till max, ja, jag är inte rädd för kalorier, utan jag är rädd för äcklig mat, och se, Min figur is still  perfect 10;),
 
Pojken fick nöja sig med Potatisbollar med Lingonsylt.. Han var inte så värst förtjust i laxgrytan, potatisbollar tycker han om, liksom sin mamma!
Det här kan oxå vara bra för figuren.. ;) hahahah, nämen våra besök åt mest utav godsakerna!
Och så igår gjorde jag en smarrig tårta till L.éon, bara för att det var sista dag på hans första dagisvecka.. Detta tyckte han väääldigt mkt om;) Mami får en jävla massa plus i kanten den här veckan, Men vad gör man inte för att göra sin sötnos fet... På det goda ;)
För du har börjat på dagis, för du har börjat på dagis OJ VAD DU ÄR BRAAAA!!! <3
 
Härliga Lördag!
barnens dag på stan idag,  alla ungar nöjda och glada !!..
 
Och igår lekte och busade L.éon med sin kompis,, vilka busungar va!
 
Dear God!
 
I was really messed up back then.

But I got it together now.. for now!.